SUNH (Sunčani Hvar)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska SUNH (Sunčani Hvar)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ako vec mogu pokupiti 200-300.000,00 kn…na dionici koja je relativno nelikvidna….onda bi usli u top 10. Tocnije treba ti 160.000,00 kn za uci u TOP 10. Iskreno ne vjerujem da ima takvih koji bi ovdje istu cifru ostavili. Al da ce ovo biti zanimljiva dionica, hoce. Jer sam to pisao vec xy puta. Ne zaboravite da sada jedna PSN tvrtka vec ima 4,1 kn po dionici kratkotrajne imovine….a ovu godinu je zaposlila rekordan broj sezonaca….

“Mirovinski fondovi zacrtali su za cilj i pojačano ulaganje u turističke tvrtke, a upravo će taj portfelj biti prvi na raspolaganju za prodaju, pa je vrlo lako očekivati da će budući vlasnici sadašnjih državnih udjela u hotelima postati mirovinci”
http://www.vecernji.hr/hrvatska/prodaja-imovine-pocinje-s-hotelima-1068123?utm_source=Poslovni&utm_medium=clanak&utm_campaign=InternaRazmjena

Zapravo se po napisanom u članku vidi da je netko tjednima znao koja će biti početna cijena i to na svim tickerima kojiidu u prodaju. Legalna korupcija.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

E sad il ja ne znam računat il nešto smrdi

Država trenutno u SUNH-R-A ima 6 283 628 dionica, a večernji piše da se taj dio prodaje po 56 milja kuna.

dakle 8,91 kn po dionici?????

Ako se gleda po starom stanju kakvo je na zse onda ide po trenutačnoj na burzi i zato ovaj na 20,50 šmrče sve živo. Koliko ja znam novo stanje daje mnogo veći broj dionica pa kad bi se išlo dijeliti sa brojkama iz članka došli bi na tu cijenu koju spominješ… gdje je kvaka, ne znam ali vidim da netko sumanuto skuplja a netko bejsomučno prodaje…

使用を信頼し、あなた自身の能力の

p.s. novi u top 10, Erste skrbnički… +13 000 kom.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Više njih skuplja (i moja malenkost) zato me i iznenađuje mala cijena (56 milja). Da ne bi na kraju prošli bosi po trnju zbog lakomosti

samo da ne iskemijaju neki novi dokap po npr. 10 kn pa da ispadne da je to bio razlog sadašnje rasprodaje po 20 kn??

Ignore: KressoM, delux

računica očigledno ne štima, netko se zeznuo.
Ono što je jedino logično iz teksta je svrstavanje SUNH u kategoriju firmi za koje bi se trebala dobiti min tržišna cijena.
Ono što se naravno uvijek bojim kod nas hrvata je gledanje privatnih interesa a ne državnih.
Inače, malo politike da ubacim…I MOJA BABA BI MOGLA OVAKO RIJEŠITI DIO DEFICITA, I TO PO VEĆOJ CIJENI.

Sunčani Hvar otvorio više radnih mjesta za sezonske poslove

kakva će ovo tek priča biti ako sve ostane kako treba…..ljudi zaboravljaju da je uz Dubrovnik, HVAR brend

PBZ ubrzao, znaci jos 4-5 tjedana….besplatna put opcija izmedu 20-21 kn….bas me zanima dali ce imat likvidnosti ubtom vremenakom periodu progutat jos 70.000 komada….

Sunčani Hvar otvorio više radnih mjesta za sezonske poslove

kakva će ovo tek priča biti ako sve ostane kako treba…..ljudi zaboravljaju da je uz Dubrovnik, HVAR brend

Istina, stvarno je…..ali isto tako, ima jako veliki rizik na ovim valuacijama…..dobro pogledajte Q4, pa sada si zamislite 2 loše sezone ili neda bog neki događaj, gdje to vodi cijenu dionice…..

New Report

Close