Ne mislite valjda da je 5.836 dionica prodalo nekoliko “siročića” koji nemaju čime
platiti struju? Ja bih to prije povezao s time da je kupio netko kome je prišapnuto
šta se planira sa S.H. a prodao onaj kome je tako naloženo!
Dionice ionako nisu njegove……..
Ne mislite valjda da je 5.836 dionica prodalo nekoliko "siročića" koji nemaju čime
platiti struju? Ja bih to prije povezao s time da je kupio netko kome je prišapnuto
kupovali smo mi mali, bar nas 10-15 je danas kupovalo….a prodavač je imao samo par naloga na prodaji: najprije 3000 komada, pa jedan od 2000 komada pa jedan od 5000 (500H) komada…a da se uspio prodati i taj od 5000, ne sumnjam da bi došao novi veliki nalog na prodaju. dakle, netko veliki rasprodaje i njemu je 20 kn odlična cijena za prodati, a mi mali smo uvjereni da je ova cijena super za kupiti. netko od nas jako griješi, nadajmo se da to nismo mi!
Ne mislite valjda da je 5.836 dionica prodalo nekoliko "siročića" koji nemaju čime
kupovali smo mi mali, bar nas 10-15 je danas kupovalo….a prodavač je imao samo par naloga na prodaji: najprije 3000 komada, pa jedan od 2000 komada pa jedan od 5000 (500H) komada…a da se uspio prodati i taj od 5000, ne sumnjam da bi došao novi veliki nalog na prodaju. dakle, netko veliki rasprodaje i njemu je 20 kn odlična cijena za prodati, a mi mali smo uvjereni da je ova cijena super za kupiti. netko od nas jako griješi, nadajmo se da to nismo mi!
[/quote]
Teorija ti ne drži vodu. Jučer je bio TAJ DAN. Danas nije bio?
@marcello
Uvijek netko kupuje netko prodaje. Evo ti primjer sa Phillipsom66, Buffet kupuje, ostali prodaju. Ko prodaje gdje Buffet kupuje?…ono što želim reći da uvijek netko kupuje, a netko prodaje….
a ko je u pravu?!, to će vrijeme pokazat
[/quote]
Teorija ti ne drži vodu. Jučer je bio TAJ DAN. Danas nije bio?
[/quote]
rasprodaja se odigrala nakon što se na 20 kn i malo iznad 20 skupila određena kupnja koju je prodavač poklopio i kako smo mi mali kupovali, tako je on stavljao nove naloge na 20 kn. jučer nije bilo kupnje na 20 kn pa nije poklapao niti stavljao nove naloge…vjerojatno čeka da se opet složi nešto jača kupnja na 20 kn pa će onda opet raspaliti.
Evo SUNH na Dnevniku na Novoj TV. Zapošljavaju 70 više sezonskih radnika nego prošle godine. Ta hotelska kuća, bez ovih 50 mil koji idu iz PSN-a je jedna od atraktivnih u sektoru na ovim valuacijama.
Dolazi još 11 milijuna dionica na burzu, nadam se da će sada više ljudi barem znati koliki je ukupan broj dionica.
Ovdje su bar pametni pa ne siluju nego stanu dok se ne skupi dovoljno na bidu i to nakon što dionica i odradi blaži rast pa onda kipaju po 20 ali na -6% pa se ljudi polakome i sumanuto kupuju misleći gle -6% to je prilika 🙂
Ova dionica s trenutno trguje na 5 X EBITDA. Po meni kao destinacija i lokacija s najmanje rizika za spicu sezone. Ako LRH stvarno ode za 10-11 ili eventualno više X EBITDA, onda treba razmišljati koje su ostale potencijalne visokokvalitetne destinacije ili kompanije za preuzimanje od velikog trojca (PLAG,RIVP,MAIS). A ovo je top destinacija, sa tvrtkom koja gotovo ima clean start.
6,5xEBITDA (62 milijuna kuna EBITDA unatrag 12 mjeseci), ali treba uzeti u obzir i da je Sunčani Hvar tri puta zaduženiji nego LRH kao omjer duga i EBITDA (5,3 spram 1,8).
Ovdje su bar pametni pa ne siluju nego stanu dok se ne skupi dovoljno na bidu i to nakon što dionica i odradi blaži rast pa onda kipaju po 20 ali na -6% pa se ljudi polakome i sumanuto kupuju misleći gle -6% to je prilika 🙂