http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/sRQX542uM18aupvWg9ktRg==.pdf
Evo potvrde o završenoj predstečajnoj nagodbi.Moglo bi ovo potegnuti sljedećih dana….
prognoze za ljeto su odlične, treba nabaviti malo jači zaštitni faktor, da ne pocrvenite i izgorite
Tu je EBIDA marža 40%…top u ovoj industriji….sada kada se sve posloži, krecu investicije….
Ista stvar ko i DLKV, prilika desetljeca
221,55mil kn se swapa u kapital, ako je dokapitalizacija po 20kn, to bi značilo novih 11077500 dionica? Jesam dobro pohvatao?
To znači da je novi sveukupan broj dionica 19418788, a MCap kompanije iznosi cca 445mil kn…
…kad nece nitko odgovorit…
http://www.zse.hr/default.aspx?id=59429
Meni se to ne sviđa! Ja sam danas i jučer pobjegao sa sitnim gubitkom.
Zar se nije na INGR desilo nešto slično?
PS: sory na pesimizmu.
kompanija vrijedi 11 xEBITA = 770 milijuna!
Da ima duga 300 milijona, al to imaju i ostale kompanije…
Ova dionica ako budu 2 uspjesne sezone, vrijedi najmanje 40 kn!
Sada ću ja opet iznest svoju “čudnu” matematiku.
Dug kompanije je 600 mil kn, sada se 221 mil kuna duga pretvara u dionice izdavanjem novih 11 077 479 dionica, ostaje 379mil kuna duga.
I sad računamo tu vašu 11xEBITA manje ostatak duga podjeleno sa novim brojem dionica i dobivamo :
770 000 000 – 379 000 000= 391 000 000 / 19 418 785 = 20,13 ( slovima dvadeset kuna i 13 lipa).
Ako sam ja nešto krivo izračunao , ili krivo predvidio , molim da me ispravite i objasnite .
I veči problem vidim u tome što će se sad na tržištu pojavit novih 11 mil dionica od dužnika koji bi mogli te dionice prodavat po sistemu “daj što daš” !
( viđeno na INGR)
ajde onda istom logikom izračunajte vrijednost RIVP-a?
molim Vas?, da vidite da krivo računate
I očekivao sam takav komentar, hoću, daj mi molim te za RIVP izračunaj 11xEBITA, hvala.
A šta čemo sa ovim?
I veči problem vidim u tome što će se sad na tržištu pojavit novih 11 mil dionica od dužnika koji bi mogli te dionice prodavat po sistemu “daj što daš” !?
( viđeno na INGR)?
RIVP – 15,7 kn ispadne tom računicom!
Ja ne mogu vjerovat da toliko amatera ima na ovom zse-u, al zato i kažem da je ovo lifetime vrijeme za trgovanje.
ZVZD
SUNH
DLKV
SHNO
malo, ali malo ATLP(kupljeno prije 2 dana)