Sudac Ćaleta vratio Živogošće na početak, Karisma najavljuje žalbu

Naslovnica Forum Komentari članaka Sudac Ćaleta vratio Živogošće na početak, Karisma najavljuje žalbu

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

A da nas par skupi tu lovu pa da preuzmemo? Predpostavljam da nama ne bi otpisali tih 160 milja

Tih 21 milijun mogao je iskesirat direktor Karizme Velja Ostojić i još bi mu ostali s obzirom da je ocerupao Istarsku obitelj za 25 milijuna..sramota

Sudac Ćaleta ne razumje riječ ‘nagodba’!? On ne razumje kao ni njegov kolega Kolakušić u slučaju Dalekovoda što znači stečaj, koliko bi se u stečaju neki vjerovnik (osim banaka) mogao namiriti?
– Zar misli da bi odlaskom u stečaj hotela Živogošće (HZVG –RA), Hrvatska država naplatila svoju tražbinu od 160,6 mil. Kn? Nagodba po zakonu je legalan otpis dugova, mogući ‘novi život’ dužnika!
– Zamislimo da je meni netko dužan 100 mil. i ja procijenim da ‘umiranjem’ mog dužnika gubim sve, te mu pola opraštam međusobnom ‘nagodbom’ jer polovicu mi možda sa novim životom vrati? Ali sad neki sudac umjesto da to zakonski potvrdi počinje pametovati o moralu…, umjesto da se drži usvojenog zakona o predstečajnoj nagodbi.

možda se lako nas par okupi da skupimo tu lovu, ali zar si tako naivan ili nisi uopće pogledao natječaj da je ptorebno uložiti nekoliko stotina milijuna kn u izgradnju ??

Bravo Jozo!

TUĐE NEĆEMO – NAŠE NEDAMO!

New Report

Close