Stručnjaci strategiju usporedili sa seminarskim radom

Naslovnica Forum Komentari članaka Stručnjaci strategiju usporedili sa seminarskim radom

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

[emo_beztona]

who dares, wins

Drzava nece uloziti nista. Zasto bi? Nije to socijalisticka petoljetka. Drzava ce kroz HBOR i svoje institucije pomoci onima, koji su invetivni, imaju ideje i projekte. Onima, koji su napravili analizu trsista i znaju sto hoce. Sve ostalo bi bilo uzaludno trosenje novca, kao i do sada.
A to sto Jurcic, Novotny i ostala bezposlena svita trubi, koga to zanima? Gdje su tim likovima reference iz realnog sektora!?

Rast produktivnosti za 69%??? Kako ce to postici ? Poceti ce davati doping zaposlenicima? Ili ce povecati normu za 70%?

Brzo će izbori , mora se početi lupetati na veliko, plan 21 je već zaboravljen , master plan je propao, sad idu mega strategije. Ovce još uvijek gutaju ..

Nekad smo i mi nešto znali.
To je sada pluskvamperfekt.

Ali možete angažirati GENEZU.
Ona će vas riješiti svih novćanih problema.
Valentina će novce skupit, a vi ostali nećete imat problema
sa novcima jer ih više neće biti.

Jurcic kaze tekstilna industrija. Hahaha. I on je strucnjak?

A kad stručnjak Juričić nešto reče to stvarno vrijedi. Ovaj čovjke nikad na tržištu nije radio….Nisuo uopće trebali pisati ovu strategiju, ionako se država previše miješa u gospodarstvo. Nek smanje poreze, doprinose i PDV pa ćeš vidjeti kako će se gospodarstvo probuditi….Nek prebace poreze koji opterećuju biznis na nekretnine…pa će se trgnuti gospodarstvo….

Bit je u tome da su to uvijek strategije, lijepe želje i misli. Obične sanjarije ljudi koji nemaju veze s vezom. Ne bi oni znali provesti sve to u djelo kad bi im sve napisao na papir. Sve su to mrtva slova na papiru, obična para koja izlazi iz njihovih usta. Ništa od svega toga kao i obično. Tko vjeruje u ovakve priče i najave, stvarno nije pri sebi. Oni ne mogu ni reforme provesti koje su nužne (u javnom sektoru), ne poznavaju ni temeljna ekonomska pravila a kamoli nešto više od toga, očigledno ne znaju ni što to riječ konkurentnost uopće znači, kako se mjeri tj. uspoređuje i jača, ne znaju reformirati državni sektor, ne znaju što treba učiniti da bi se domaćem gospodarstvu i tržištu dalo vjetra u leđa, što treba učiniti da bi inozemni kapital stigao u zemlju itd. Oni jedino znaju bezveze laprdati okolo, uvoditi poreze i dizati cijene na sve. Za sve ostalo njima nedostaje najprije znanje i puno toga više.

New Report

Close