Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Inverter

Dokle vidiš natty da može padati?

Inverter

Dokle vidiš natty da može padati?

neznamo to..nema grafa unazad na futures ,..trenutno je zona 1750-1850 ,prodje li nize ,,za njim u short

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

nat gas zona ,izrazen i jasan short trend ,ne vidim preokret

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Hvala. Dobar graf, čekam sa strane natty.

nafta long 34..32.23 stop …36-37 zona sell

graf oil

34,58 pola van ,ostalo be

Danas je prvi dan G20 meeting-a, budi oprezan sa naftom preko vikenda. Market je vec odradio daily range pa bi mogao imati problema sa vecim razinama danas.

Samo kazem, danas osobno ne trzim bas zbog G20, a i imao sam odlican tjedan tako da nemam nista protiv produzenog vikenda.

ok to je to..be ,,pola poz odradjeno..nista vise danas…ulaz . ,,manji euro dolar long ostaje za vikend ..stop 109

nista eur puklo long ,indexi samo za njima,,up …

ja ujutro bio odradio od 29-34, prerano usao u short 1942 i sada cekam, uglavnom sva sila prve lige analiticara-demark, mcllellan, onaj bugarin, svi govore o pocetku selloffa ili bar konsolidaciji na nizim razinama, moje misljenje da mora napraviti pullback na 1910-1920, gdje ce se odluciti kako dalje

spx 1930 cca jos se moze long probat jednom .

New Report

Close