Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

macro data horor, flash service pmi 49.8, uzas, new home sales ispod 500 k, spx cash propao ispod 1900, bez ozbiljnijeg otpora, 1865-1870 slijedeci target

shortao TZA sa 61.5 na 60.7, jedva… jer mi je odletio gore na 62 neko vrime

sad long TZA na 60.6

prodao 30%, 70% jos uvijek short

Prvi trade CL sell ali nije funkcionirao, +1, drugi Crude Oil Inventories +49, do day high. Propustio GBPJPY sell… Sretno svima!

small capsi jaki danas.
luduju gore dole.

ima li neki fundamentali razlog za to?

@tigrus

Manipulacija NY FED trading deska. Famozni Plunge Protection Team i Kevin Henry tuku VIX.

Prvo su otkazali POMO, to je bio prvi razlog za rally, onda ga maloprije pokrenuli, to je bio drugi razlog.

I izbijanje stopova.

Ništa u vezi fundamenata, nego eto, jer mogu sve izvozati, pa zašto ne.

Mene dnevni graf SP jako podsjeća na deseti mjesec prošle godine, mislim da će uskoro napadati 1950 SP500, nakon toga 1995.

@tigrus

Manipulacija NY FED trading deska. Famozni Plunge Protection Team i Kevin Henry tuku VIX.

Prvo su otkazali POMO, to je bio prvi razlog za rally, onda ga maloprije pokrenuli, to je bio drugi razlog.

I izbijanje stopova.

pogledaj TNA , plus 2% a index u minusu bio…
TZA je bargin sada

Hrabro s TZA, samo za short term. Ovo danas je direktno upletanje NY FED u tržište. Jako opasno za bear, super za bull. Ne usudim se overnight ići u short.

Gledam underlying od TZA; IWM, ako on probije 103, TZA se raspada, ako zadrže ovaj momentum ide TNA.

tigrus

Možda DUST najbolji izbor, ako će zlato padati

presao u bull

ajmo glavu gore….
bit ce bolje.
🙂

New Report

Close