Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

ok, pricekam jos da se inverter ocituje, pa vam detalje na pp.
moze ,samo ako moram engleski ,,tu bas nisam ,,osim google transl.

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

HD bolji rezultati od očekivanja, za sada 2.5% plus u premarketu.

Gledam za short, ali izgleda mi da će još malo iscjediti indekse prema gore.
Glavni razlog za short je snaga u Yenu, a za bullse mogući dogovor u vezi nafte.

GBPJPY SELL 157.97

SL 158.28
TP 157.60

Pokusaj napada day low, mislim da imamo sanse.

GBPJPY SELL 157.97

SL 158.28
TP 157.60

Pokusaj napada day low, mislim da imamo sanse.

euro long..lovit 70-100 pip

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

CL BUY 33.17

SL 32.89
TP 33.50

ok, sto se foruma tice, podijeljen je u 10 channela, sto cete vidjeti, sp500 je najzivlji, prati se trgovanje 24/7, komentiraju razine, trgovanje, market action, crude i gold imena dovoljno govore, forecast-anylsis vlastiti grafovi, ta blog feed- update na 7-8 blogova , bugar je isto medu onima koji se prate na moju incijativu.

od tradera, vecina ameri, sitno europljana i s dalekog istoka. obratiti pozornost na uaze i postove:fairvalutrader, bobbyboy, yogibear, blackswan, u jutarnjim nasim satima, greyday vrhunski-singapor, detalje na mail oko pozivnice.

zaboravio na korisnika neosystem, odlicni ulazi i targeti zadnjih 10-ak dana

daj link

svima sam vam poslao, javite povratnu informaciju ili mi posaljit pp tamo na forumu.

daj link

poslao ti pp, moras mail prvo poslati da bi dobio pozivnicu

Dobio pozivnicu, idem se registirati.

Da nije onaj Arap za 10 minuta, sada bih opalio short, ali strah me volatilnosti, što god da izjavi podivljati će tržište.

ok, malloy i mundus su tamo, inverter i tigre jos vas dvojica

New Report

Close