malloy, tigre, inverter i phile, ne znam kako ste raspolozeni i sta mislite o ideji da se prebacimo s ovog foruma na pravi trading forum vani? zatvorenog je tipa, treba pozivnicu dobiti, ja mogu jamciti za vas, sto se trgovanja i analize tice, vrhunski, ima sve na jednom mjestu, od analize i blogova, do chartova, real time trgovanja i par vrhunskih tradera?
malloy, tigre, inverter i phile, ne znam kako ste raspolozeni i sta mislite o ideji da se prebacimo s ovog foruma na pravi trading forum vani? zatvorenog je tipa, treba pozivnicu dobiti, ja mogu jamciti za vas, sto se trgovanja i analize tice, vrhunski, ima sve na jednom mjestu, od analize i blogova, do chartova, real time trgovanja i par vrhunskih tradera?
Pa moze…
Pa moze…
[/quote]
ostali? da znam pitati moderatora o kojem broju se radi?
Pa moze…
[/quote]
ostali? da znam pitati moderatora o kojem broju se radi?
[/quote]
Može, i ja sam za.
Indeksi su sada čisti sell.
Samo jedan problem vidim. USDJPY, koji je bez obzira što su indeksi rasli padao ovih dana, danas je pao ispod 112. Prije tjedan dva, kada je došao ispod 111, bila je intervencija BOJ.
Od tada je USDJPY skočio sam 1 bod, a SP500 120 bodova.
To je velika neusklađenost, mora se kad tad izravnati.
Obzirom da je veliki pokretač ovog rally-a bio skok cijene nafte i glasine da će se sve dogovoriti; treba gledati Yen. Ako se BOJ opet uplete imam novi skok na ES; do 1990 zone.
Indeksi su sada čisti sell.
Samo jedan problem vidim. USDJPY, koji je bez obzira što su indeksi rasli padao ovih dana, danas je pao ispod 112. Prije tjedan dva, kada je došao ispod 111, bila je intervencija BOJ.
Od tada je USDJPY skočio sam 1 bod, a SP500 120 bodova.
To je velika neusklađenost, mora se kad tad izravnati.
Obzirom da je veliki pokretač ovog rally-a bio skok cijene nafte i glasine da će se sve dogovoriti; treba gledati Yen. Ako se BOJ opet uplete imam novi skok na ES; do 1990 zone.
tocno, iako je kuroda u velikim problemima doma zbog odluke o negativnim kamata,
http://www.zerohedge.com/news/2016-02-22/there-will-be-hyperinflation-japanese-lawmaker-warns-kuroda-got-it-wrong-nirp
mene vise saudijac danas brine, ima govor i sastank s shale proizvodacima, jedna njegova recenica bi opet mogla imati za posljedicu +5-6% na nafti.
natty bi pricekao testiranje low-a iz 2012 ako me sjecanje dobro sluzi. 1.65?
Natty, 2012 godina, travanj bio je 1.902, kaže investing.com
Misli da je ovo rekordno nisko za zadnjih 15 godina, ona cijena iz 12 mjeseca prošle godine, 1.68, mislim da je to dno za zadnjih 15 godina.
Zaboravio sam da se danas sastaju, Arapi i shale industrija.
Danas HD objavljuje rezultate, i u 16:00 je Consumer confidence i Home sales, prije toga u 14:30 Fischer ima govor.
Sve se onda danas svodi na shale i Arape, a to je kocka. Mislim da će sastanak biti negativan za naftu.