Uzeo NGJ16 na 1.851.
Indeksi za sada ništa, sve i dalje na long vuče.
Prodao na 1.866
nafta moze do 36-37 zone
Vidio sam, uzeo UWTI na 1.7
nafta moze do 36-37 zone
Vidio sam, uzeo UWTI na 1.7
Najbolji kontraindikator zadnjih godinu dana. Dennis Gartman.
Idem u short kada on ode u long ovaj put. Čak se razmišljam pretplatiti na njegov newsletter 🙂
CL ima danas PMS. Budite jako oprezni 🙂 Meni se ne ceka vise danas, sutra ce doci prilika, vjerujem…
jos uvjek long dok ne pukne 1935
russ 1018 cca
dax ostao duzan 9700 -50 u kanalu
Onaj bloger je dobro pogodio.
Početak tjedna rast, ovo je vjerojatno i utjecaj OPEX dana još danas. Sada mi izgleda jako velika vjerojatnost za pullback, ali na ES ne vjerujem da će pasti niže od 1910-1915. Onih 1880-1890 mi djeluje previše optimistično.
To bi onda bila solidan pozicija za kupiti long. Target 1990-1995.
Danas je nafta pokretač, makar je nelogično da dolar toliko raste a s njime i nafta. Sada izgleda da gubi na snazi. Iz svih izjava se dobro vidi da nikome nije na pamet smanjiti proizvodnju.
Ima na ZH par dobrih grafova, kako obveznice ne sudjeluju u ovome i još bitnije XIV ne prati SPY kako bi trebao.
Zlato bez obzira na ovaj rally, ne pada ispod 1200.
USDJPY izgleda da nema šanse zadržati se iznad 113. Sve to upućuje da se ovaj rally na indeksima mora ohladiti.
vidio, velika borbra, 1947 spx cash je odbijen 2 puta, ako es zavrsi ispod 1940 to ce biti poziv svakom grizliku da izade iz sume, dosta dobrih analiza nasao, pogledajte ovu na ovom portalu north… , odlican graf danas,