Skalp po natty, malo short NQ.
Ali ne sviđa mi se danas. Sutra je taj OPEX, mislim da sutra ide crveni dan.
pratimo pozorno, nisam skinuo oci s gledalice, kada zavrsi dam detaljnji osvrt, ja jos uvijek hold sve, ajmo taj LOD na kraju
Zbog OPEX vjerojatno neće biti LOD, SPY iznad 192 vrlo vjerojatno, makar bio “fat finger” zadnju minutu.
Ako ipak bude LOD na zatvaranju, super za nas.
tesko se ne sloziti s ovim deckom, oko razvoja dogadaja, graf koji je malloy stavio ujutro
https://3.bp.blogspot.com/-Ckkbz38lbvI/VsTaqkSGdwI/AAAAAAAAGF0/8MY-UoK6VWU/s1600/w239-11.png
ne vidim nista sto bi me zabrinjavalo da sad izlazim iz shorta, nafta pukla, usd/jpy 113.8, ide prema 110, bakar ne slijedi rally, zlato radi counterrally, vix na 21 major support, ovaj rally je uzeo previse na short squeezu i opex-u, jedino sto ga sprijecava po meni od jaceg pada sutra je opex, sto znaci da bi sllijedeci tjedan trebali vidjeti korekciju,
+ nikkei ja na 16000, unatoc izrazon bear trendu, shangai i devalvacija yuana su relativno bili mirni ovaj tjedan, nece to dugo potrajati, jednostavno ne vidim koji bi to driver bio da digne ES za jos 30-40 bodova, a da se prethodno ne naprave korekciju, jos sutra i opex, ali 95% rally-a prije opex-a je do sad odradeno dan prije opex-a, vidit cemo, za sada hold short
CL SELL 32.42
SL 32.56
TP 32.05
+37, moglo je i više jer pada kao ludo ali nije lose za pola sata trejdanja i cinjenicu da je SL izdrzao maestralno, 1 tick mu je nedostajao da kapitulira. 🙂 Sretno
ako gledamo da je, ovo a-b-c korkekcija, zi da je a impulse i gotov, da je val 1 b poceo od 1930 i ide do cca 1895-1900, to bi val 2 b trebao na 1915-1920, val 3 popuniti gap na 1865-1870, slijedeci tjedan, od kud bi val c isao na 1970-1990, ajde da vidimo kako ce se opex odigrati, ali mislim da je ovo dobar setup, ES trenutno na 1906. val b ne bi trebao pasti ispod 61.8 fib, a val c ne bi trebao biti manji od a, ako je a-1904-1934, 130 bodova, znaci da bi c trebao zavrsiti bas na 1990,-1995, zgodno