CL BUY 31.63
SL 31.36
TP 32.00
-36. Bit ce bolje…
lol koji EIA report, odlicno za bearse, ajde natrag ispod 30, crtaaaa 🙂
nemoj vise ulaziti u pozicije prije EIA reporta, ja sam se naucio na natty-u da je to kocka da gora ne moze biti
Hvala na savjetu. Moja strategija je testirana i obicno nemam problema sa Crude Oil Inventories, uvijek igram sa SL tako da nije problem, negativni tradeovi su sastavni dio trgovanja. Samo 45% wins ovaj mjesec, a opet +75 za sada. Da sam kockar isao bih odmah u short ali to me ne zanima.
Sretno!
ok sell pogodio neki gapic
nemoj vise ulaziti u pozicije prije EIA reporta, ja sam se naucio na natty-u da je to kocka da gora ne moze biti
Hvala na savjetu. Moja strategija je testirana i obicno nemam problema sa Crude Oil Inventories, uvijek igram sa SL tako da nije problem, negativni tradeovi su sastavni dio trgovanja. Samo 45% wins ovaj mjesec, a opet +75 za sada. Da sam kockar isao bih odmah u short ali to me ne zanima.
Sretno!
[/quote]
takoder, ako radi na report takoder, bravo i keep up with a good work, ja sam iz iskustva naucio da je na natty-u najteze predvidjeti reakciju marketa upravo na EIA report
1008 dodao short russ
Sretno!
[/quote]
takoder, ako radi na report takoder, bravo i keep up with a good work, ja sam iz iskustva naucio da je na natty-u najteze predvidjeti reakciju marketa upravo na EIA report
[/quote]
Da, inace mrzim vijesti ali Crude Oil je u pravilu bio drugaciji. Price action i indikatori su mi govorili buy, docekao sam sve potvrde i skocio unutra. Znao sam da postoji opasnost od ovakvog ishoda ali takoder znam i da Crude Oil cesto pokrene market up za velikih 50 ticks prije nego sto krene down, uz pretpostavku da su vijesti losije od ocekivanih. (zato nisam izlazio van prije reporta danas). Prosli tjedan odlican, ovaj ne bas, nadam se popravku sutra i drugi tjedan, bit ce jos mnogo tradeova nadam se 🙂
short ES na 1918.5
TP plan na 1908.5 ili 1910 videjt cemo graf
1910.75
mislim da sam dobro namjestio snajer
1910.75
mislim da sam dobro namjestio snajer
[/quote]
hehhe, drzim fige, ja hold do 1895-1900
[/quote]
ma dooouble bottom je bio.
plus, imamo padajuci klin .
sad smo na gornjoj stranici.