jos nista
Samo stoje.
Nezaposlenost rekordno mala po službenim podacima, to nije dobro za dio FED-a koji želi smanjivati stope.
Yen ne prati ovaj potez, zlato raste, svi čekaju naftu i izvještaj danas.
Natty potonuo 3.5% prije izvještaja. Mislim da ga na duže staze čeka 1,5. Kao i kod nafte, nema šanse da netko od proizvođača smanji proizvodnju, na taj način si samo uništi dotok novca. Ovo je igra tko će duže izdržati.
long jos jedan pokusaj 931 ..925 stop i tu odmah u short ako pokupi
poo mojim analizama, s ove razine ES bi short trebao biti no brainer, s tim da u oba imam ES 1940 kao aposlutni vrh short term, dva scenarija:
1. bullish , a-b-c korekcija, val A zavrsava s opex day, vrh 1940 ES, val B ide do 1865-1870, val C gore na 19870-1990
2. bearish, vrlo slican setup kao prosle godine, double bottom pa double top na 2100, sada double botom na 1804 , double top 1940 ( vrh. 1. feb 2016), ako bude doji dan danas, sutra nas ceka big red candle i onda identican topping obrazac kao krajem 1 i pocetkom 2 mjeseca
puno sam skloniji misljenju da je prva varijanta, naravno ne treba iskljuciti i mogucnost da bullsi napucaju jos 50-ak bodova u ovom mahu i da promasio ceo fudbal, to bi dovelo ozbiljno u pitanje cinjenicu da li se radi u o bear marketu ili je ovo samo korekcija
probat cu ovo do 915 drzat short
ajde plz link na stranicu koja nema delay,a pokazuje maxpain na opcijama
dji ne popusta…moze do 16750 ako probije vrh
To i ja tražim. Ovaj vuče s yahoo financea.
Ima Tradestation hrpu mogućnosti s opcijama, moram to istražiti pa javim.
da zapelo..ja sam ovako ..
lol koji EIA report, odlicno za bearse, ajde natrag ispod 30, crtaaaa 🙂
nemoj vise ulaziti u pozicije prije EIA reporta, ja sam se naucio na natty-u da je to kocka da gora ne moze biti