Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

STA OSTAVLJAMO PREKO NOCI?
MOZE SE U afteru kupiti

Max pain se mijenja, a tamo imaju dan stare podatke.
Sada je 193. Što znači da smo tu.

odlicno, nisam vidio ovo, vama koji ste danas usli u short, ovo ce biti vrhunski trade, samo mirno, 120 bodova up u 3 dana trgovanja je brzi tempo nego rally u 10 mjesecu, a i on se iz korigiro nakon 6-7% rasta

Izgleda da je API bullish, CL skače kao lud.

za sutra uzeo upravo

TZA na 59.3
DWTI na 241

long

Na blogu ima novi update, sviđa mi se scenarij.

za sutra uzeo upravo

TZA na 59.3
DWTI na 241

long

ipak sam pokratio TZA skroz na 59.2
i smanjio dwti znatno

vidim neki HS na nafti

ovakav scenario sam i ja imao, samo sam mislio da ce wave A zavrsiti na 1900-1905, impulsive one, ide na max pain + short squezze i eto ga na 1925-1930 ES.

http://www.zerohedge.com/news/2016-02-17/biggest-short-squeeze-over-7-years-sparks-1000-point-surge-dow

ovakav scenario sam i ja imao, samo sam mislio da ce wave A zavrsiti na 1900-1905, impulsive one, ide na max pain + short squezze i eto ga na 1925-1930 ES.
[/quote]

Ogroman squezze, mislim da će vratiti Dow barem 300 bodova od toga.
Noćas Bullard klasično, ne bi trebalo više dizati, možda novi QE. Nakon njega Kuroda s komedijom, da će napraviti više od onoga što treba. No, tržište ne prati za sada. Kina je okrenula u negativu.
S naftom se ništa nije promijenilo, koliko sam vidio i Rusi i Arapi bi povećali proizvodnju da mogu, ali nemaju uvjeta.

Jesi vidio DVN u afteru jučer?

jesam, izgleda da im je stvarno voda do grla cim nude dionice po 18.75, a bullarda vise ni ne shvacam ozbiljno, nafta fundamenti uzas, kada pogledas sta se dogodilo zadnjih par dana je ovo, saudijci i rusi zamrznuli proizvodnju na maksimumu svojih potencijala, a iran rekao da ce pumpati jos, ali podrzava stabilizaciju cijene, smijesno, koji razlog za rally:)

935 je tu ,,sa d da cvidimo idemo jos za njim long nista zasad

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

usao u short ES na 1931.5, zatvorio na 1927

sad vrebam short ES na 1933

New Report

Close