Max pain se mijenja, a tamo imaju dan stare podatke.
Sada je 193. Što znači da smo tu.
odlicno, nisam vidio ovo, vama koji ste danas usli u short, ovo ce biti vrhunski trade, samo mirno, 120 bodova up u 3 dana trgovanja je brzi tempo nego rally u 10 mjesecu, a i on se iz korigiro nakon 6-7% rasta
za sutra uzeo upravo
TZA na 59.3
DWTI na 241
long
ipak sam pokratio TZA skroz na 59.2
i smanjio dwti znatno
vidim neki HS na nafti
Na blogu ima novi update, sviđa mi se scenarij.
ovakav scenario sam i ja imao, samo sam mislio da ce wave A zavrsiti na 1900-1905, impulsive one, ide na max pain + short squezze i eto ga na 1925-1930 ES.
ovakav scenario sam i ja imao, samo sam mislio da ce wave A zavrsiti na 1900-1905, impulsive one, ide na max pain + short squezze i eto ga na 1925-1930 ES.
[/quote]
Ogroman squezze, mislim da će vratiti Dow barem 300 bodova od toga.
Noćas Bullard klasično, ne bi trebalo više dizati, možda novi QE. Nakon njega Kuroda s komedijom, da će napraviti više od onoga što treba. No, tržište ne prati za sada. Kina je okrenula u negativu.
S naftom se ništa nije promijenilo, koliko sam vidio i Rusi i Arapi bi povećali proizvodnju da mogu, ali nemaju uvjeta.
Jesi vidio DVN u afteru jučer?
jesam, izgleda da im je stvarno voda do grla cim nude dionice po 18.75, a bullarda vise ni ne shvacam ozbiljno, nafta fundamenti uzas, kada pogledas sta se dogodilo zadnjih par dana je ovo, saudijci i rusi zamrznuli proizvodnju na maksimumu svojih potencijala, a iran rekao da ce pumpati jos, ali podrzava stabilizaciju cijene, smijesno, koji razlog za rally:)
935 je tu ,,sa d da cvidimo idemo jos za njim long nista zasad