Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

CL 03-16 BUY

SL 29.61
ENTRY 29.91
TP 30.35

GBPJPY sam isao u short i izgubio, cca 25 pips.

Market mi je opalio veeeeliku pljusku. -33. 4 do TP, ne znam sta mu je danas, ovo nije uobicajeno ponasanje. Nek mu bude, ja svoj game plan ne mijenjam i .

@inverter

bravo, dobro odigrano

@mundus

iran demantirao, po glasinama bilo kakav freeze production

Nastavlja se igra s naftom.
Natty ispod 1.9 opet.

@Mr. mislim da je ovo bilo veliko skidanje stopova, NQ već pokazuje da je dobar za short. Uranio sam u ES. Moglo bi okrenuti u crveni dan na kraju.

BUY

29.73

SL 29.38
TP 30.29

Nastavlja se igra s naftom.
Natty ispod 1.9 opet.

@Mr. mislim da je ovo bilo veliko skidanje stopova, NQ već pokazuje da je dobar za short. Uranio sam u ES. Moglo bi okrenuti u crveni dan na kraju.

i ja to ocekujem, ali ja tradicionalno uranim dobro u svoju poziciju, pa mozda nisam najobjektivniji:), odlicni podaci u usa, imamo FOMC minutes danas, svasta se moze dogoditi

Čudno zasada sve. Indeksi super, nafta ne može preko 30, Iran negirao.

Ili masivni short squeeze i frontrunnign FED-a ili totalno se odvajaju indeksi i nafta.

mali short 1917 ,,4 pt stop ,,

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Čudno zasada sve. Indeksi super, nafta ne može preko 30, Iran negirao.

Ili masivni short squeeze i frontrunnign FED-a ili totalno se odvajaju indeksi i nafta.

+ zlato raste, nesto ne stima s ovim , po meni ovaj val A je gotov na ES1915 i toplo se nadam da sam u pravu, inace bi mogla gora varijanta na opex day SPY 194, sto bi stvarno bolesno bilo

1934 sljedeca ,reverse nalog

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

iran podrzava freeze production

BUY

29.73

SL 29.38
TP 30.29

+55 drugi trade, +22 total danas. Price action, my dear friend. Nije lako trejdati bez emocija i pratiti game plan iz tradea u trade ali to je jedini moguci nacin za biti profitabilan u ovoj ludnici od businessa.

Pavi target bi mi trebao biti 30.59 ali nema tolika m…
Sretno svima.

1922 van jos 2 pt u longu…sad nebi vise ,,cfd je igra

New Report

Close