pola stop be ,pa ili ili
ako je ovo a-b-c korkekcija glavnog trenda i trenutno smo u A 1804-1904 100 bodova, on bitrebao vrlo brzo zavrsiti, moze i do 1915, B bi nas trebao vratiti na 1860-1870 , da bi C zavrsio na 1970 ili 1990
Short ES na 1901.50, ako padne 10 bodova super, tu zatvaram.
Jedini pravi razlog za short je to što mislim da se moraju malo ohladiti indeksi i da je ovo preko 1900 bilo za izbacit stopove van.
Jedini pravi razlog za short je to što mislim da se moraju malo ohladiti indeksi i da je ovo preko 1900 bilo za izbacit stopove van.
jei vidio demarka, long natty?;), a spx long term, pad na 1700, novi vrh 2200, pa ispod 1000 🙂
jei vidio demarka, long natty?;), a spx long term, pad na 1700, novi vrh 2200, pa ispod 1000 🙂
[/quote]
Vidio sam, danas dao update.
Malo mi žao što jučer nisam hvatao dno na natty.
Samo, mislim da to nije Demark, nego neki lik Krasi se zove, Bugar je koji koristi Demarkove alate. Pogledaj da piše i na ruskom ili bugarskom, nema pojma koji je to jezik, zato mi čudno bilo.
No, to nema veze, jako dobre su mu analize.
[/quote]
Vidio sam, danas dao update.
Malo mi žao što jučer nisam hvatao dno na natty.
Samo, mislim da to nije Demark, nego neki lik Krasi se zove, Bugar je koji koristi Demarkove alate. Pogledaj da piše i na ruskom ili bugarskom, nema pojma koji je to jezik, zato mi čudno bilo.
No, to nema veze, jako dobre su mu analize.
[/quote]
uistinu, sad provjerio povijest bloga, dobio link na vanjskim forumima gdje su govorili da je demark i nisam ni gledao ovo sto govoris, samo chartove, ali svaka cast ovom decku, ne znam da li je promasio i jednu analizu do sada zadnjih mjesec dana
jos malo i van long sve
CL 03-16 BUY
SL 29.61
ENTRY 29.91
TP 30.35
GBPJPY sam isao u short i izgubio, cca 25 pips.
van sve long..hebes jos 2-3 pt lovit ,,,sad cekanje ,,,mozda nastavak za njim..?