Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

TSL pratiti. 8 $ prozor ne smije pasti

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Zasada ne short.
NQ je najjači trenutno, USDJPY preko 114, Euro naglo oslabio.
Opet razlika među indeksima.

nafta lomi na dole

@Mr.

Natty ispod 1.9, pročitao sam ono, ako ode do 1.6xx hvatam padajući nož, prije ne.

eto nije mu dugo trebalo da zaroni ispod 1.9 🙂

Natty koma.

Začuđujuće NQ najžilaviji a Ym najlošiji danas.
Nafta, mislim da ovo nije loše mjesto za long, daytrade, sa sitnim stop loss.

Natty koma.

Začuđujuće NQ najžilaviji a Ym najlošiji danas.
Nafta, mislim da ovo nije loše mjesto za long, daytrade, sa sitnim stop loss.

ne bih jos, sutra EIA report bi trebela biti jako bearish, eventualno nakon API reporta.

Mislio sam samo za daytrade, to meni nije duže od sat dva. Navodno je rekordan Cushing, preko 700 k.

@Mr.

Malo duža slika. SP500 gledam, lakše mi je tako.

Danas je napao tih 1875 i uhvatio ih. Ne znam kako će se do kraja dana ponašati. Mislim da je najgore iza, što se bikova tiče. Očekujem još glasina gleda nafte, ne vjerujem da će proći bez novih gluposti i pumpanja, barem kratkog prema gore.
Ogromna potpora na SPY je ta zona 1800. Sada bih na svakom boljem pullbacku tražio mjesto za uzeti long. Prvi target je 1925-1930, vrlo velika vjerojatnost da će doći cijena to tamo.
Drugi target 1950, treći 1990. 1990 je ogroman otpor, to ne vjerujem da će preći uopće ove godine. 1950 i 1990(ako) idealna mjesta za short. Sve do tada, svaki pullback je prilika za long.

Gledao malo sektora, mislim da najviše goriva ima u financijama (velike banke, još ako uspiju kako tako smanjiti strah oko DB) i ako se nafta zadrži preko 30, to je posve izgledan scenarij.

@Mr.

Malo duža slika. SP500 gledam, lakše mi je tako.

Danas je napao tih 1875 i uhvatio ih. Ne znam kako će se do kraja dana ponašati. Mislim da je najgore iza, što se bikova tiče. Očekujem još glasina gleda nafte, ne vjerujem da će proći bez novih gluposti i pumpanja, barem kratkog prema gore.
Ogromna potpora na SPY je ta zona 1800. Sada bih na svakom boljem pullbacku tražio mjesto za uzeti long. Prvi target je 1925-1930, vrlo velika vjerojatnost da će doći cijena to tamo.
Drugi target 1950, treći 1990. 1990 je ogroman otpor, to ne vjerujem da će preći uopće ove godine. 1950 i 1990(ako) idealna mjesta za short. Sve do tada, svaki pullback je prilika za long.

Gledao malo sektora, mislim da najviše goriva ima u financijama (velike banke, još ako uspiju kako tako smanjiti strah oko DB) i ako se nafta zadrži preko 30, to je posve izgledan scenarij.

sulgasan sa svakom rijeci, nisam bio za stolom zadnjih par sati, zatvorio sam short od 1877 na 1873, ovi ostali kupljeni na low 1840 lvl-u jos uvijek stoje, jos sutra im dajem sanse za pullback i zatvaram, ako se odrze razine 1885-1890 ode mi cijeli profit iz drugog mjeseca na ovaj zadnji trade, rizik je na downside, izgleda da ce demark opet biti u pravu:)

ja sam stavio sell ES na 1892.5

racunam na neki double top.

likewise

ipak sam ga prodao na 1891

short ES na 1891 sada

New Report

Close