Ok, uzeo malo TZA za sutra.
Neka se nadje
🙂
ovo moje “preko noci” je kao crna – crvena na ruletu…
previdio sam 1h graf na spx , ima divergenciju
takoder nafta , dnevni graf divergenija za up
Ne tržim ES ali mi 1840 dusu dao za BUY barem do 1844. Ne zelim te prestrasiti i nadam se da sam u krivu. Drzim fige.
[/quote]
sve ok, nije mi tolika poluga da mi 4 boda +/- jako smetaju i nisam suglasan, za sada vidim double top na 1842 na 60 min, po meni trebao bi ubrzo na low 1825-1830
opet short, ES 1847, 70%in
Sačekati ću. Fokusirao sam se na odnos ES i USDJPY danas. Ostalo previše kontradiktornih signala.
USDJPY mislim da sigurno ide na 113, pa ako tu okrene onda idem u short. Prije toga ne.
I tih 4000 na NQ, mislim da će biti velika borba, da će bikovi dati sve od sebe da to uhvate i obrane.
Sačekati ću. Fokusirao sam se na odnos ES i USDJPY danas. Ostalo previše kontradiktornih signala.
USDJPY mislim da sigurno ide na 113, pa ako tu okrene onda idem u short. Prije toga ne.
I tih 4000 na NQ, mislim da će biti velika borba, da će bikovi dati sve od sebe da to uhvate i obrane.
[/quote]gledaj u funta-jen , po menio je precizniji i njega volim trgovati ,164.50 zona sell zasad .dok se ne pokaze drukcije
Retail sales bolji od očekivanja. USDJPY iznad 113.
Ništa od shorta za mene.
Plus Deutsche bank ima neki osrednji buyback plan, sve da se dignu malo banke i indeksi.
e nek sam ja utvrdio da nafta ne reagira vise na vijesti o smanjenju proizvodnje, 🙂 + 7%, ako ce ovo na 1855-1860 ja idem s ostatkom in , i bit cu opet 100%short, lol.
e nek sam ja utvrdio da nafta ne reagira vise na vijesti o smanjenju proizvodnje, 🙂 + 7%, ako ce ovo na 1855-1860 ja idem s ostatkom in , i bit cu opet 100%short, lol.
“Rumor mill” radi bez prestanka. Svi bi visoke cijene, nitko ne bi smanjio proizvodnju. S obzirom na količinu vijesti o tome, moguće da će netko kroz koji tjedan zbilja popustiti.
Mislim da sada imaju katalizator za rast cijeli dan, puno je Dow firmi žešći oversold. Pratim BA, GS, JPM, MMM.
1855-1860 ja idem s ostatkom in , i bit cu opet 100%short, lol.
[/quote]
bez sl idem, za sada sam u prosjeku short ES 1843.5, ako ode gore, rado cu pobljsati prosjek ulaza, za sada sam imao odlicnih 10-ak zadnjih dana i mogu trpiti do 1870-1880 da buem na razini od pocetka 2 mjeseca, pricekat cu kinu da otvori, prije nego sto donesem odluku
[/quote]
bez sl idem, za sada sam u prosjeku short ES 1843.5, ako ode gore, rado cu pobljsati prosjek ulaza, za sada sam imao odlicnih 10-ak zadnjih dana i mogu trpiti do 1870-1880 da buem na razini od pocetka 2 mjeseca, pricekat cu kinu da otvori, prije nego sto donesem odluku
[/quote]slazem se da se tako bez s/l pogodjenih najbolje radi. smenjivanje prosjeka u nekoj zoni..
ali futures overn. drzanje vise naloga treba prilicno velik racun.
ok imas plan do koje zone , to je ok.