Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Ok, uzeo malo TZA za sutra.
Neka se nadje
🙂

ovo moje “preko noci” je kao crna – crvena na ruletu…

previdio sam 1h graf na spx , ima divergenciju
takoder nafta , dnevni graf divergenija za up

dodao short 1840, 1841, sada 30% in

Ne tržim ES ali mi 1840 dusu dao za BUY barem do 1844. Ne zelim te prestrasiti i nadam se da sam u krivu. Drzim fige.
[/quote]

sve ok, nije mi tolika poluga da mi 4 boda +/- jako smetaju i nisam suglasan, za sada vidim double top na 1842 na 60 min, po meni trebao bi ubrzo na low 1825-1830

opet short, ES 1847, 70%in

Sačekati ću. Fokusirao sam se na odnos ES i USDJPY danas. Ostalo previše kontradiktornih signala.
USDJPY mislim da sigurno ide na 113, pa ako tu okrene onda idem u short. Prije toga ne.
I tih 4000 na NQ, mislim da će biti velika borba, da će bikovi dati sve od sebe da to uhvate i obrane.

Sačekati ću. Fokusirao sam se na odnos ES i USDJPY danas. Ostalo previše kontradiktornih signala.
USDJPY mislim da sigurno ide na 113, pa ako tu okrene onda idem u short. Prije toga ne.
I tih 4000 na NQ, mislim da će biti velika borba, da će bikovi dati sve od sebe da to uhvate i obrane.
[/quote]gledaj u funta-jen , po menio je precizniji i njega volim trgovati ,164.50 zona sell zasad .dok se ne pokaze drukcije

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Tnx.

Retail sales bolji od očekivanja. USDJPY iznad 113.

Ništa od shorta za mene.

Plus Deutsche bank ima neki osrednji buyback plan, sve da se dignu malo banke i indeksi.

e nek sam ja utvrdio da nafta ne reagira vise na vijesti o smanjenju proizvodnje, 🙂 + 7%, ako ce ovo na 1855-1860 ja idem s ostatkom in , i bit cu opet 100%short, lol.

e nek sam ja utvrdio da nafta ne reagira vise na vijesti o smanjenju proizvodnje, 🙂 + 7%, ako ce ovo na 1855-1860 ja idem s ostatkom in , i bit cu opet 100%short, lol.

“Rumor mill” radi bez prestanka. Svi bi visoke cijene, nitko ne bi smanjio proizvodnju. S obzirom na količinu vijesti o tome, moguće da će netko kroz koji tjedan zbilja popustiti.

Mislim da sada imaju katalizator za rast cijeli dan, puno je Dow firmi žešći oversold. Pratim BA, GS, JPM, MMM.

1855-1860 ja idem s ostatkom in , i bit cu opet 100%short, lol.
mene zanima di je stop loss ovome? osim ako nije racun od par miljona .:-)

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

[/quote]

bez sl idem, za sada sam u prosjeku short ES 1843.5, ako ode gore, rado cu pobljsati prosjek ulaza, za sada sam imao odlicnih 10-ak zadnjih dana i mogu trpiti do 1870-1880 da buem na razini od pocetka 2 mjeseca, pricekat cu kinu da otvori, prije nego sto donesem odluku

[/quote]

bez sl idem, za sada sam u prosjeku short ES 1843.5, ako ode gore, rado cu pobljsati prosjek ulaza, za sada sam imao odlicnih 10-ak zadnjih dana i mogu trpiti do 1870-1880 da buem na razini od pocetka 2 mjeseca, pricekat cu kinu da otvori, prije nego sto donesem odluku
[/quote]slazem se da se tako bez s/l pogodjenih najbolje radi. smenjivanje prosjeka u nekoj zoni..
ali futures overn. drzanje vise naloga treba prilicno velik racun.
ok imas plan do koje zone , to je ok.

New Report

Close