Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Ne bih neke analize večeras, sačekati ću kraj sutra. Onda će biti jasnije.

Yellen nije rekla što je tržište željelo, makar već JPM najavljuje da će FED na kraju ići u negativne kamatne stope. Danas lagano mučenje pola dana, nafta skoro ispod 26 i onda već viđen scenarij, glasina da će OPEC surađivati je lansirala naftu i indekse prema gore.
Kraj je pokazao da je ovo bilo zatvaranje shorta, opet se pred kraj kupovalo VXX.

$VIX je jako blizu 30, to je jako bitan nivo, inverzno njemu SP ide vrlo vjerojatno ispod 1800. Danas, kada već Yellen nije uspjela, išlo se spriječavati tračevima. A dosta je dematnij iz SA i ode sve nizbrdo.
Nikkei futures izgledaju loše, Mislim da su najniže bili 15030.
Najviše me za bull stranu strah Kine, mislim da će oni dodatno srušiti sve sljedeći tjedan. Zato samo daytrade. Opet, za bullse je povoljno to što su centralne banke spremne puno napraviti.
BOJ prva direktna intervencija u 5 godina, za sada zaustavili rast Yena.

Čekam sutra ujutro, pa lagano.

ja zbog cijelog dana i ovog bull rally-a do 1835, nije to jos uvijek kapitulacija, zelim vidjeti lower low, panicnu prodaju, nema jos, previse buy on dips strategije, jos uvijek, a za naftu, klasika, prvo venezuela u ime saudijaca, pa rusi , sada UAE, cak ni ne pali vise na marketu previse, iako bi ovi zadnji trebali biti najpouzdaniji izvor do sada

ajmo analzie dsetaljne preko vikenda, to sto JPM najavljuje i analiticari na cnbc-u o negativnim kamatama, po meni su njihovi mokri snovi, ja tako nisam yellen dozivio, gledao sam izravno, poanta je bila, ne znamo, moramo prouciti, vidjet cemo kako ce se ovi u europi provesti i japan prvo, nismo htjeli ni 2010, pa necemo sigurno sada dok ekonomija raste, jednog dana kada udemo u recesiju, mozda, ja sam je tako shvatio

Mogu reci da sam zadovoljan današnjim učinkom.
Počelo je loše sa onim TNA od jucer , ali je zavrsilo odlično.
Jahao sam na svim valovima TZA do 74.
A barem 5 puta pogodio vrh i Buy back.

Onda pauza do shorta tvixa na 13.46 do 12.6 i zakucavanje sa long TZA od 70.7 do 71.8

🙂

Javim sta cu preko noći.

Ok, uzeo malo TZA za sutra.
Neka se nadje
🙂

short ES 1838

short ES 1838

Kako vidiš ovo s Nikkei s jedne strane i DAX i ES s druge? Nema logike nimalo. Jedino ako je frontrunning Dudleya.

Inače short vidim do 1770- 1780.

Čekam sa strane, napravio sitni long na YM, ali me zbunjuje tržište danas. Nafta ako nema demantija ide u nebesa danas, ako ima, short će biti brutalan na indeksima.

cudno danas, tamo je bear, sto se tehnikalija tice, cist kao suza, cim je pukla potpora na 17000 za ocekivat je bilo teski pad, ja sam unutra samo za scalp. 1842 ES ima korelaciju s 4000 nasdaq, oba otpora privremeno drze, po meni bullsi bi se trebali konsolidirati na nizim razinama i probiti iz drugog pokusaja, nafta vrlo opasna za bear camp, nemam jasan signal midterm, kina me muci za bull scenario, nafta za bear.

short ES 1838

Kako vidiš ovo s Nikkei s jedne strane i DAX i ES s druge? Nema logike nimalo. Jedino ako je frontrunning Dudleya.

Inače short vidim do 1770- 1780.

Čekam sa strane, napravio sitni long na YM, ali me zbunjuje tržište danas. Nafta ako nema demantija ide u nebesa danas, ako ima, short će biti brutalan na indeksima.
[/quote]

e za dudleya, mislim da market nece vise tako jako reagirati bilo kakav hint bilo kojeg clana FED-a, jucer je yellen dobila pitanje, kako komentira to sto market reagira naglo na bilo kakvu izjavu bilo kojeg fed clana i fino odgovorila, mogu pricati sta hoce, njihova misljenja privatna, puno nas ima i prije nego sto se usuglasimo masu predradnji provedemo

https://3.bp.blogspot.com/-HhzNaBW4KwA/Vr1stTgdPFI/AAAAAAAAGEA/MoFgBJ8CPFY/s1600/w238-8.png

dodao short 1840, 1841, sada 30% in

dodao short 1840, 1841, sada 30% in

Ne tržim ES ali mi 1840 dusu dao za BUY barem do 1844. Ne zelim te prestrasiti i nadam se da sam u krivu. Drzim fige.

New Report

Close