Sve van YM na 15696. 101 po ugovoru, mislim da je dosta za danas. Oim ako ne bude nešto super dobro .
Meni je Demark blog odličan, biti će ludilo ako se ostvari.
Long YM na 15595, idemo vidjeti hoće li Janet ovaj put dati bolje odgovore, a ne "budalaštine" da ne smije dati negativne stope 🙂
Kako se vidi zlato, je li ovo dobro mjesto za short? Ne volim rakete kratiti, ali ovo baš vuče.
Mali contrarian danas.
CL 03-16 BUY
SL 26.68
ENTRY 26.94
TP 27.38
+44. To ja zovem adrenalinom, (2 ticks do SL) ali ipak TP, svasta nesto u 40 min.
Sretno!
ideja trgovanja fibo razine 61..obavezan izlaz ,,ako prolazi dalje opet nutra za njim…misljenja ,sugestije?
@mundus Odličan trejd. Koristiš stop naloge?
@inverter Da, promjena trenda. Gledam ako se tržište smiri i indeksi krenu rasti, onda bi bilo ok short zlata.
ideja trgovanja fibo razine 61..obavezan izlaz ,,ako prolazi dalje opet nutra za njim…misljenja ,sugestije?
Nešto slično radim.
Ova prethodna svijeća mi govori da treba biti van i čekati rasplet.
Mjesto za agresivni short.
Povučes Bollingerov pojas, možda ode do donjeg, i ako bude reversal svijeća na 5 minutnom, tu bih riskirao novi long.
Meni je kod tih pullbackova najteže odrediti stop, ne volim profit loss omjer, pa rađe čekam novi setup.
Kod YM danas, nakon skoro 2 posto pada, bilo mi je logično otići na long stranu, i graf dobar. Sada kada je odradio to, najgore bi mi bilo uzeti a on se giba u 0.2 posto rasponu, samo mi pojede vrijeme nizašto.
Ako je ovo YM po meni ide do 15620 pa moguće opet gore.
Nije loše danas 🙂
TWTR all time low, TSLA veliki squeeze shorta, a rezultati koma. Prže cash, nikoga ne smeta.
Od swing long trade me samo Kina sada spriječava. Ovaj tjedan zatvoreni, bojim se da će još par posto srušiti sve kada krenu u ponedjeljak. Pa vrebam niže cijene. Za daytrade ok, ali preko vikenda ne držim ništa.
Yen opet jača, ova intervencija je bila slabog efekta. Dok Yen ne okrene, ne tražim dno na indeksima.
Natty izgubio 2.000, možda ovaj put ode i ispod 1.9.
Zlato bolesno raslo danas.