940 russ long ,6 pt stop ,mozda neko odbijanje ovdje
hvala decki, malloy vrhunski posao s predivdanjem sta ce BOJ-a, svaka cast.
da rezimiriam malo, puno previse crnila je trentuno, neki perma bullsi su se prebacili u bear camp, to nije dobar znak, nafta, indexi, fed, chk, earningsi, DB, gore da ne moze biti i sve je trenutno uracunato u cijenu, FANG koji je drzao do kraja bull marketa, sada predvodi pad, znaci da smo u vec odmakloj fazi korekcije/bear marketa, trenutno nisam vidio niti jednu pozitivnu vijest na financijskim portalima, uz kapitulaciju na 1780-1800, trenutno smo vrlo blizu midterm bottoma.
ja vam mogu biti dobar indikator, kada udem u all in poziciju, obicno znaci da imate prostora uci na boljim cijenama :), jer uvijek uranim, ali hvala bogu. za sada sam svaki trade veliki zatvorio s debelim plusom, takoder otvorio malu malu poziciju long 1812ES, samo za daytrade, s all in ulaskom cu pricekati malo, vidjeti yellen dana, napraviti detaljnu analizu preko vikenda.
evo ga, boj-a, kratkog dahha je bio rally, sudeno mu je tih 110:)
http://www.zerohedge.com/news/2016-02-11/bank-japan-intervention-sends-usdjpy-soaring
jedini ozbiljan black swan uz kinu
http://www.zerohedge.com/news/2016-02-11/deutsche-bank-back-5-year-cds-soar-record-high
all in . bez stop?
all in . bez stop?
ne, all in necu sigurno dok ne napravim analizu preko vikenda, ne pada mi na pamet, trenutno samo daytrade s tolikim malim dijelom portfolia, da je zanemariv, to je taj long na ES 1812
Meni je Demark blog odličan, biti će ludilo ako se ostvari.
Long YM na 15595, idemo vidjeti hoće li Janet ovaj put dati bolje odgovore, a ne “budalaštine” da ne smije dati negativne stope 🙂
Kako se vidi zlato, je li ovo dobro mjesto za short? Ne volim rakete kratiti, ali ovo baš vuče.
Long YM na 15595, idemo vidjeti hoće li Janet ovaj put dati bolje odgovore, a ne "budalaštine" da ne smije dati negativne stope 🙂
Kako se vidi zlato, je li ovo dobro mjesto za short? Ne volim rakete kratiti, ali ovo baš vuče.
koji bi to bio onda i bear i bull trap , bolesno, da Demark vrhunski, vrhunski.
ako pogledas njegov graf i probas napraviti analizu dogadaja, meni to isto stima, bull run do fed meetinga u trece, par bolje od ocekivanih podataka, vidilo smo da je atlanta fed, cini mi se, digao forcast za 1 q BDP na +2%, nafta brzo nade dno, spx se oporavi od oversold uvjeta, fed miran doceka march meeting, stanje na burzama ok, napravi hike i potopi market na 1650-1700, najbolji moguci scenraio :), svi gube, bearse u ovom runu gore do 1960 unisti, bullsi se ufuraju u ATH i bam, potop u 10 dana, genijalno
ako pogledas njegov graf i probas napraviti analizu dogadaja, meni to isto stima, bull run do fed meetinga u trece, par bolje od ocekivanih podataka, vidilo smo da je atlanta fed, cini mi se, digao forcast za 1 q BDP na +2%, nafta brzo nade dno, spx se oporavi od oversold uvjeta, fed miran doceka march meeting, stanje na burzama ok, napravi hike i potopi market na 1650-1700, najbolji moguci scenraio :), svi gube, bearse u ovom runu gore do 1960 unisti, bullsi se ufuraju u ATH i bam, potop u 10 dana, genijalno
[/quote]
Moguć scenarij. Sada treba vidjeti što će Janet napričati, novi set pitanja.
I dalje držim YM, sviđa mi se kako izgleda, CSCO drži cijeli indeks od potopa, ako se drugi malo priključe, ovo će biti brutalan swing.
bomba 950 van ,,10 tka pala