Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Janet je očito short na svom računu.
Kaže da neće biti potrebno smanjivati kamatne stope.

opet long 8-10 pt. lovit

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Crude Oil Inventories me danas iznevjerio, -26 ticks. Ustvari izneverio sam ja CL jer ovakav nacin trgovanja nije u skladu sa mojom strategijom. Nema veze, mlad sam, naucit cu… X)
Jucer prvi trade -26 ticks drugi +64 ticks pa je vrijedilo pokusati uhvatiti cak 1 point danas.

Ostaviti cu malo bulla za sutra.
TNA kupljen na 38
Tj spx 1850

eto ga, minus na kraju dana;), odlicno, ubacio ostatak short-a na 1868,all in sada, drzim do 1780-1800 lvl-a, meni je malo guzva zadnjih dana, neka netko drugi samo na kratko preuzme palicu s komentarima, ima danas toliko zanimljivih vijesti za prokomentirati, ja ih jos vecinu nisam ni procitao.
malloy?phile?

odavno nisam bolji clanak procitao, ovakav je i moj stav

http://www.zerohedge.com/news/2016-02-10/confidence-lost-fred-hickey-says-bear-market-will-last-until-qe4

Ostaviti cu malo bulla za sutra.
TNA kupljen na 38
Tj spx 1850

Huh… Danas ce biti reži-bježi.
Sreća da je malo (100 kom) pa nema veze.

Vise mi je zao propuštene dobiti nego ovog minusa.
Nema veze …

Ne znam što je tako naglo povuklo futures dolje.

@Mr. Yen se jako brzo približio našoj brojci od 110, nisam vjerovao da to može tako brzo otići. Očekivao sam to kroz par tjedana.
Članak s ZH je odličan, sve se svodi na FED. Idealno bi bilo da se ne upliću u tržište, ali to se neće dogoditi. Ovo je pritisak na njih. Ovo s Yen dovodim u korelaciju da će Kuroda morati nešto napraviti i ili će FED lansirati novi QE program. Japan noćas zatvoren.
S obzirom kako se brzo dešavaju stvari, ne bi me iznenadilo da se sljedeći tjedan najavi novi program. Sutra Kaplan i Dudley pričaju.
TSLA noćas grozni rezultati, TWTR isto loš.

Ovo je luda ideja.
http://www.zerohedge.com/news/2016-02-10/jpms-striking-forecast-ecb-could-cut-rates-45-boj-345-fed-13

FED na -1.3%.
Je li moguće da se toliko rapidno ruši tržište, samo da se dobije opravdanje za

Tigrus
U 11 je sastanak Eurogrupe, to može biti kratkotrajni bull poticaj.

@Mr. Yen se jako brzo približio našoj brojci od 110, nisam vjerovao da to može tako brzo otići. Očekivao sam to kroz par tjedana.
Članak s ZH je odličan, sve se svodi na FED. Idealno bi bilo da se ne upliću u tržište, ali to se neće dogoditi. Ovo je pritisak na njih. Ovo s Yen dovodim u korelaciju da će Kuroda morati nešto napraviti i ili će FED lansirati novi QE program. Japan noćas zatvoren.
S obzirom kako se brzo dešavaju stvari, ne bi me iznenadilo da se sljedeći tjedan najavi novi program. Sutra Kaplan i Dudley pričaju.

Ovo je luda ideja.
http://www.zerohedge.com/news/2016-02-10/jpms-striking-forecast-ecb-could-cut-rates-45-boj-345-fed-13

FED na -1.3%.
Je li moguće da se toliko rapidno ruši tržište, samo da se dobije opravdanje za novi QE program?

Tigrus

prodao sve, 1813-1817, cash 100%, lower low sigurno dolazi, TP 1780-1800, javim se kad budem za stolom

Dobar trejd.

Još jedna sitnica. Janet opet ima Q&A danas, vidjeti ćemo kako će tržište na to reagirati.

Ovo je luda ideja.

FED na -1.3%.
Je li moguće da se toliko rapidno ruši tržište, samo da se dobije opravdanje za

Tigrus

Thx Maloy, probat cu se riješiti tog TNA sa sto manjim minusom. Ali ustvari je nevažan….

Čestitke Mr Wiseu za ALL In bear.
To je prava stvar!
Mozda ovo bude najbolji dan u godini….
🙂

New Report

Close