Bullsi opet u defanzivu, DIS loš u premarketu. Odradio kratki skalp. Smeta me za jači bear da uzmem, što se NQ dočepao 4000, tu bi moglo biti jaka bitka.
SP500 je nekih 5-6 bodova više od ES.
Malo je riskanto prije Janet short, mžda ako prvi spike bude prema gore, onda u short.
Nisko sam ušao. 67.17
To je već minus -2 usd vs jucer ….
Rekao bi da je janet uračunata u cijenu cca 66% .
[/quote]
Prodano na 68.16 upravo hihihi +1 dolar
Opet sam stavio nalog na 67.17
🙂
Bullsi opet u defanzivu, DIS loš u premarketu. Odradio kratki skalp. Smeta me za jači bear da uzmem, što se NQ dočepao 4000, tu bi moglo biti jaka bitka.
pod pretpostavkom da glavni index drzi vodu futuresima, ista stvar za spx cash 1867
sta vidis na USD/JPY? po meni short samo takav s prvim targetom 110
Kratkoročno mi smeta u shortu to što je previše pao. I ne znam što sve onaj manijak Kuroda može izmisliti. Svi se igraju da što prije oruše vrijednost svoje valute, mislim da ima još luđih ideja nego do sada. Dosta je jedna press konferencija da oslabi Yen za 2 posto. Ne bi mu bio prvi put. Mislim da je u petak i Dudley na rasporedu.
Trenutno, očekujem bear rally, a to će i indekse povući prema gore.
Na dnevnom grafu je cijena otišla ispod donje Bollingerove linije, to je veliko odstupanje. Očekujem da se vrati barem na 117.
Dugoročno prva potora je tih 110 iz 10 mjeseca 2014.
Indeksi pali do VWAP, zanima me kako će se to rasplesti. Biti će da se čeka nafta u 16:30 danas. Tipujem na long indeksa.
Za VWAP, sada bih kupovao long YM, jer je došao do VWAP i odbija se prema gore. Stop ako padne ispod dna prethodne svijeće.
long ovdje stop jos nista,,cca5-6 pt
long ovdje stop jos nista,,cca5-6 pt
Što misliš o cotton?
pola van
Skidaju indeksi HOD, nema govora o shortu. Sve mi izgleda da će do kraja tjedan bullsi biti u prevlasti, jako povoljna reakcija nafte na report zasada.
Dolar opet jak. JPM je pred koji dan objavio da očekuju Draghi i ECB -0.7% stope, mislim da će kroz godinu dana dolar euro biti oko pariteta.