Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

ne znam tigre, nakon danasnjeg dana, sve ispocetka crtati i analizirati, iskreno nakon dugo vremena, ne znam bi li bio bullish ili bearish, za sada najcisci play i u pravu je inverter je short gold, za ostalo, kad napravim malo detaljnije analize, valjda cu biti pametniji

Nebi to trebalo iznad 1968
[/quote]

LOL ?
🙂

Nikkei bio na kratko ispod 15500. USDJPY se bori sa 115, vjerojatno opet čupav dan.

@Mr. jesi siguran da je onda blog baš od Demarka?

Preko noći ostavio short na TVIXu.
Ne velika investicija. Tek toliko.

bravo svi, dobro ste odigrali, imam neku frku na redovnom poslu jucer i danas, pa nisam stigao pisati, uglavnom hvala vam za grafove, koristan alat, je to je od demark-a blog, dodao na 1860 short, sada 60% in, uskoro opet spreman all in ako ode gore, ne vjerujem ovome sto navodi zerohedge, way too early za negativne kamate i QE4, jos je realna ekonomija solidna,, pogotvo job market, prerano je za to, USD/JPY nakon konsolidacije ocekujem pad na 110, spx cekam ispod 1800, kako god okrene bilo bullish ili bearish scenario, po mom moramo vidjeti lower low, ova dva dana zadnja su daleko od kapitulacije, mislim da je ovo sada pre-Yellen pump, od nje ocekujem samo da izjavi pozorno pratimo i zabrinuti smo, nista vise, nafta mozebitno dno, korelacija oil-spx nije vise od pretjeranog znacaja, sve u svemu, jos uvijek bearish forecast po mojim analizama.

range dok traje ovih 15 pt ulovit par rubova. . nista dalje ne prognoziram.

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Izašao iz TVIXa na 10.63. Plus od 60 centi po dionici.

Imam nalog na TZA na kupnji na 67.17
Mozda upadne ! Blizu je

Izašao iz TVIXa na 10.63. Plus od 60 centi po dionici.

Imam nalog na TZA na kupnji na 67.17
Mozda upadne ! Blizu je
[/quote]

Kupljen TZA na 67.17 u premarketu
Hehe

mozebitini double top na 60 min- ES1870, to bi trebalo biti to od usd/jpy, napeto i riskantno

mozebitini double top na 60 min- ES1870, to bi trebalo biti to od usd/jpy, napeto i riskantno

Na spx sam ja sinoc već vidio mogucnost da ide double top na 1868.
Zato sam uzeo short TVIXa i sad long TZA u premarketu.

Jel ES 1870 jednako spx na 1868 ?

SP500 je nekih 5-6 bodova više od ES.

Malo je riskanto prije Janet short, mžda ako prvi spike bude prema gore, onda u short.

Na spx sam ja sinoc već vidio mogucnost da ide double top na 1868.
Zato sam uzeo short TVIXa i sad long TZA u premarketu.

6 bodova je up spx od ES-a, spx 1867 je vrlo vazna razina

Jel ES 1870 jednako spx na 1868 ?

[/quote]

SP500 je nekih 5-6 bodova više od ES.

Malo je riskanto prije Janet short, mžda ako prvi spike bude prema gore, onda u short.

Nisko sam ušao. 67.17
To je već minus -2 usd vs jucer ….

Rekao bi da je janet uračunata u cijenu cca 66% .

New Report

Close