Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

@mundus

i svaka cast za trade na valutama, vrhunski odradeno

short spx 1853 i 1855, za sada 30% in

ja usao u bear na 1847 .
prerano.

ali svejedno mislim da je ovo bear.
steta sto nisam uhvatio TNA na 37.01. prenisko nalog stavio…. huh
[/quote]

ja necu zuriti s ovom prodajom, trebamo u svakom scenariju vidjeti lower low

velika izmjena ,maloy kako koritis wvap? ,,stavi sliku ,,ja cu stavit ovdje ali renko chart.to mi jedino ima smisla

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

velika izmjena ,maloy kako koritis wvap? ,,stavi sliku ,,ja cu stavit ovdje ali renko chart.to mi jedino ima smisla

Gibam sada, kada se vratim stavim graf.

Generalno, ako je cijena iznad VWAP gledam long ulaze, ako je ispod gledam short, i kada vidim da stane na VWAP rally, tu ga prodam i ako idem agresivnije, shortam. Rijetko idem na long ako je cijena ispod VWAP, to jedino ako indeks padne 2,5-3%, pa onda očekujem kakav takav odbijanac.

Renko ne koristim, jedino obične svijeće ili OHLC

ok ,pitam jer meni racuna tick …

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

VWAP mi se pokazao jako dobar kod dionica koje imaju neku veliku stvar koja ih pokreće, recimo rezultati, neka vijest. To nađem preko scannera koji pokazuje neubičajen rast volumena.
Najbolje ga je opisati kao pokretnu liniju potpore i otpora. Ako ne može nikako probiti VWAP, u 80 posto slučajeva cijena ide nazad dolje.

Danas najaktivnije iz SP indeksa. CRM, FOXA, HCN.
Kod HCN, sve dok je ispod VWAP vrijedi short, CRM isto vrijedi za long, s tim da kada dođe blizu Bollingerove linije, prodaja. FOXA primjer da bez obzira što je cijena pala, ako ide iznad VWAP nema smisla kratiti.

Ovo su grafovi s TradingView, na Tradestationu nisam uspio podesiti boje tako. Inače je identično, ali boje mi se više sviđaju na TradingView. US30 je CFD, mislim da brojek ne odgovaraju YM, ali silka je identična.

Ista stvar na US30, ako vidim da je cijena ispod VWAP, a idem long, onda na prvi znak stajanja prodajem.

Morao bih na Tradestation podesiti i Renko i VWAP. Nemaju VWAP ugrađen, nego se mora petljati oko koda za to, pa malo odstupa. Ako uspijem stavim graf.

Malo sam ova dva grafa zeznuo s copy past, TradingView ne znam gdje je import slike.

Kada uđem u poziciju, VWAP koristim kao trailing SL. Ako je predaleko od njega, uglavnom ne diram. I ako dovoljno skoči, barem pola pozicije prodam, a drugih pola kada padne ispod VWAP.

ok,,ja ga koristim kao pojas..zato pitam ,ovaj pojas je bolinger? zuto je wap?

Da, Bollinger 20, 2 postavke. Standardno. Ne radim na manjem od 5 minutnog, previše lažnih signala bude.
VWAP je žut.

ja usao u bear na 1847 .
prerano.

[/quote]

[/quote]

Probat cu sa bull za kraj.
Čini mi se ide mini rally do 1958

Zh piše da FED ima ideju pokrenuti operaciju Twist 2.
Demark će izgleda biti u pravu.

ja usao u bear na 1847 .
prerano.

[/quote]

[/quote]

Probat cu sa bull za kraj.
Čini mi se ide mini rally do 1958

[/quote]