dodao duplo
potrajat ce treba zivaca ..obicno oko 6 i pol obrnu igru . BE stop .
CHK kaput ?
Prvo kada se Europa zatvori, onda pola sata sat nakon toga krenu.
Prati GS, V, HD, NKE. Ako oni vrate svaki po 2 posto, biti će dobro.
Mislim da da, da je CHK gotova priča.
odlicno,,gotov sa long..
chk kaput, prvi veci pao.
drzim tih svojih 10% long na 1847, bez stresa, da se jednu vecer naspravam kao covjek :), po meni bullsi ce testirati spx cash 1957, nece uspjeti probiti, i onda ide low, dug je tjedan, nece nikakav armagedon danas, sutra ce se vec lagano bullish pozicije zauzimati u nadi da ce yellen spasiti stvar,
zlato je overbought preko svake granice, neka ga jos malo, samo da vidim topping proces i eto me short
uzeo zlato mrvu 1195 short..i nek stoji.. sa short indexi , je cini se to to za danas
uzeo zlato mrvu 1195 short..i nek stoji.. sa short indexi , je cini se to to za danas
suglasan
chk kaput, prvi veci pao.
drzim tih svojih 10% long na 1847, bez stresa, da se jednu vecer naspravam kao covjek :), po meni bullsi ce testirati spx cash 1957, nece uspjeti probiti, i onda ide low, dug je tjedan, nece nikakav armagedon danas, sutra ce se vec lagano bullish pozicije zauzimati u nadi da ce yellen spasiti stvar,
zlato je overbought preko svake granice, neka ga jos malo, samo da vidim topping proces i eto me short
Totalno se slažem. Sada i dosta velikih firmi iz DJ-30 indeksa izgleda “jeftino”. Lako moguće sutra i već danas pred kraj dana lagano dizanje indeksa.
VXX stoji oko VWAP sada, ako propadne ispod, ide nekakav bear rally na indeksima.
Prije Yellen sam 100 % u cash, ne treba mi volatilnost nakon izjava. Opet će biti rollercoaster.
Zlato, prevelik rast u premalo vremena. Možda DUST najbolji za uzeti.
morali ga do 1200 natjerat ;.)