Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

GBPJPY

SELL

SL 170.41
ENTRY 170.12
TP 169.25

Pojavila mi se jedna prilika za skratiti funtu, ako sam u pravu biti ce to fini profit u odnosu na rizik. Ne zamaram se inace ratio-ma ali ovaj je interesantan, cca 3:1.

Current price 169.65, zadnja ali najveca prepreka do TP.

GBPJPY

SELL

SL 170.41
ENTRY 170.12
TP 169.25

Pojavila mi se jedna prilika za skratiti funtu, ako sam u pravu biti ce to fini profit u odnosu na rizik. Ne zamaram se inace ratio-ma ali ovaj je interesantan, cca 3:1.

nije to ovo tema forex

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

lol, pokidali bearsi u premarketu, sve znacajnije potpore koje su ostale, 1872,1867, low 1860, ajmo sad retest 1812, skratio 20% na 1850, sada 60% in short spx, 40% cash

Bearsi uništavaju. Čekam priliku za novi short, sada Yen malo slabi, a NQ futuresi izgledaju da će napraviti mali bear rally, kada stane, opet short.

Izgubili su 4000 kao od šale, bez ikakve obrane. Ako to brzo ne osvoje nazad, postaje jako veliki otpor.

ja gledam ES na 1866 za podebljati short

ja gledam ES na 1866 za podebljati short

tesko da ce do tih razina uopce, spustio target na 1858 za ulazak

GBPJPY

SELL

SL 170.41
ENTRY 170.12
TP 169.25

nije to ovo tema forex
[/quote]

Imaš pravo, što valute imaju sa stranim tržištem kapitala. Cijenim te i poštujem, toliko da te molim da me staviš na ignore. Do sada sam imao malo i srece da su mi se sve prognoze ostvarile sa nevjerojatnom preciznošću, a jedino sam tebe procijenio sa 100% sigurnošću :).

Anyway, this is how you get it done. BAAAMM! U slucaju da nekoga zanima, obratite pozornost i na zonu na kojoj je cijena imala najvise problema da ju probije. 😉

Za ES i CL ne vidim Bog zna što za sada, najbolje čekati.

Bearsi uništavaju. Čekam priliku za novi short, sada Yen malo slabi, a NQ futuresi izgledaju da će napraviti mali bear rally, kada stane, opet short.

Izgubili su 4000 kao od šale, bez ikakve obrane. Ako to brzo ne osvoje nazad, postaje jako veliki otpor.

koji lvl gledas za povratak u short?
meni ES izgleda oversold short term, cekam 1860+, probat cu biti strpljiv, iako mi ovo ne izgleda da ima neke snage u sebi

@ inverter, phile, tigre

ajmo ljudi, bit ce zanimljiv dan, kakav je forecast*?

koji lvl gledas za povratak u short?
meni ES izgleda oversold short term, cekam 1860+, probat cu biti strpljiv, iako mi ovo ne izgleda da ima neke snage u sebi
[/quote]

Nisam bio pri kompjuteru. NQ gledam, on je najlošiji. Na 5 minutnom je bio short signal u 12.55. Ali, to nisam stigao. Sada ne bih short. Nafta ide lagano gore, nema smisla sada shortati. Mislim da ima prostora do 3985-3990. Kratio bih ga ako testira VWAP, ne uspije probiti i da neku bearish svijeću.

Dolar je dosta pao protiv yena, sada izgleda da je dno našao. Tako da sada nije sve na mjestu za short.

@ inverter, phile, tigre

ajmo ljudi, bit ce zanimljiv dan, kakav je forecast*?

Biti će velika borba, mislim da će se probati napasti tih 4000 na NQ futuresima. to bi bila dobra short zona. Prelako su kapitulirali jutros.

po meni USD/JPY nije jos ni blizu nasao dno, konsolidacija na 114-115, pa ponor cak i do 105-106

http://www.zerohedge.com/news/2016-02-08/reason-europes-sudden-bloodbath

New Report

Close