yes 1887 re…nacrtao kanale na dolje…gj@ Mr
LNKD cisti shs do 65 cca .pocetna pa prema nize
LNKD cisti shs do 65 cca .pocetna pa prema nize
kakav fail s reportom, da imamo nekog tko prati individualno dionice i moze davati dobar inside, sta bi se tek ovdje moglo napraviti s pokretima od -40%.
spx do mojih 1880…ajmo bullsi branite …neobranjivo lol
dno dana moguće…
kakav fail s reportom, da imamo nekog tko prati individualno dionice i moze davati dobar inside, sta bi se tek ovdje moglo napraviti s pokretima od -40%.
[/quote]
Jedna contrarian ideja. Pratiti što Cramer preporuča i raditi kontra. GPRO, FIT, AMBA prije pola godine je rekao da su ziceri i da ih očekuje veliki rast.
Zanimljiva ideja. Ovo s LNKD danas mu daje za pravo.
dno dana moguće…
[/quote]e to i ja…priželjkujem…više od ičega
da zadrže bearsi stalan pritisak…jurim
istina, za sada 1880 dobro drzi, bearsi ne trebaju zuriti po meni, vazno je obraniti 1900 do kraja dana, da se pravi party zakuha slijedeci tjedan
[/quote]
[/quote]
Jedna contrarian ideja. Pratiti što Cramer preporuča i raditi kontra. GPRO, FIT, AMBA prije pola godine je rekao da su ziceri i da ih očekuje veliki rast.
Zanimljiva ideja. Ovo s LNKD danas mu daje za pravo.
[/quote]
to stoji, placenik, kada sam prije par godine bio fokusiran na biopharmu i na jednom forumu vani, kako mu je ekipa nasla uzrocnu vezu izmedu pojedinih isplata i buy/sell preporuka koji su otisli dijametralno suprotno, govno od covjeka, navlaci male ljude javno i jos ima svoj kanala za to, fuj