nego stoji da je tako usko postalo…i kod indexa…i kod vix-a posebno
apex hej …ili će otići gore ko lud…ili će ga srozati do up linije cca 17,2
jasno ne danas
očajna brojka…recesijska brojka lol
pphile podaci so odlicni, bullish, hourly wages up, nezaposlenost manja, pogledaj fokus FED-a bas na houlry wage, zato dolar skace, fed ce napraviti hike, nafta pada i spx ce ostro prema dole, moj pogled na stvari
na glas razmisljam, volio bi otvaranje u zelenom, i onda nakon par sati reversal, puno mi je to bolji scenario nego propadanje na otvaranju i reversal u + i zavrsetak na 1930-1940, ako se to dogodi, bit ce jak bullish signal za ostatak mjeseca i ja se prebacujem u bull camp.
pphile podaci so odlicni, bullish, hourly wages up, nezaposlenost manja, pogledaj fokus FED-a bas na houlry wage, zato dolar skace, fed ce napraviti hike, nafta pada i spx ce ostro prema dole, moj pogled na stvari
[/quote]komentirao sam u šali golu brojku…ništa od feda…one and done…1900 L
@malloy
na glas razmisljam, volio bi otvaranje u zelenom, i onda nakon par sati reversal, puno mi je to bolji scenario nego propadanje na otvaranju i reversal u + i zavrsetak na 1930-1940, ako se to dogodi, bit ce jak bullish signal za ostatak mjeseca i ja se prebacujem u bull camp.
Istina. Često na ovakve dane znaju raditi reversal.
Meni to trenutno izgleda neutralno, malo više bullish, pa stojim sa strane dok ne bude čisto.
Zlato roni, to je dobro za indekse, Yen isto.
A SP petlja oko VWAP, vidjeti ćemo što će izaći iz toga.
jednostavno je previse bullsa, prevelik bull sentment, na ovom forumu vani, sad su napravili analizu, od 200 ljudi, 174 ih je trenutno uslo u long poziciju na 1900 futuresima, bolesno
[/quote]komentirao sam u šali golu brojku…ništa od feda…one and done…1900 L
[/quote]OUT 1906…šVABE SU MI U FOKUSU…OH YEAH…