Bezveze se giba sve trenutno.
Jedino je natty jak, od rano ujutro.
Svi čekaju rezultate. LNKD je jako promašio jučer, u premarketu skoro 30 posto dolje, probio i dno iz 2014.
TSLA blizu velike potpore, a sljedeći tjedan rezultati, i taj izgleda loše na duge staze.
Nego, gdje je logični investitor, koji super profitira na NVO?
i ja polako postajem nestrpljiv, ali nisam jos uvjeren da bullsi imaju potencijala, tehnicki mi treutno izgleda kao pat pozicija, fundamentalno imamo kinu nakon nove godine, treba market prezivit China FX reserves data
za sad na futuresima, slicno kao i jucer- imali smo double top na 1922, sada na 1914, lower high so far, pozitivno, iako ce danas puknuti nesto, ili spx cash 1900 ili 1929, trazi se obracun, spremno je sve.
i ja polako postajem nestrpljiv, ali nisam jos uvjeren da bullsi imaju potencijala, tehnicki mi treutno izgleda kao pat pozicija, fundamentalno imamo kinu nakon nove godine, treba market prezivit China FX reserves data
za sad na futuresima, slicno kao i jucer- imali smo double top na 1922, sada na 1914, lower high so far, pozitivno, iako ce danas puknuti nesto, ili spx cash 1900 ili 1929, trazi se obracun, spremno je sve.
jučer oprezni…danas bi trebali blastirati lol
žarko bi želio dolje…ali hunch mi govori…loše brojke…gore…
ili njihov poznati nfp pattern…vidjet ćemo
jučer oprezni…danas bi trebali blastirati lol
žarko bi želio dolje…ali hunch mi govori…loše brojke…gore…
ili njihov poznati nfp pattern…vidjet ćemo
[/quote]
slazem se za pattern, zato u ovom slucaju navijam za dobre brojke:) APD je bio bolji od ocekivanog, valjada ce i NFP
ograđujem se od prognoze za brojke…jučer čitao nekog analitičara
baš prati to 15-tak godina…on očekuje loše kao…
ne,ne to je krajnje teško i nezahvalno procijeniti…
želim dolje…jer nemam bullish graf…ma znam da će me
neugodno iznenaditi…to su oni expected-unexpected lol
bilo kako bilo…bearsi da potrgaju friški bear trap up kanal
trebaju 1880spx
bullsi…oh boy…1960 mogu već danas
sve uzi trokut..valjda ce nam pokazat put za drugi tj. russ 1010-1015 ,zssad
zlato ok long zoni ,do cca 1,19- 1200