Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Da razjasnim stvari. Ovo od invertera se odnosi na aliasa, koji iz neznanih razloga, ima mesijansku potrebu uvjeravati ljude koji trguju da tehnička analiza ništa ne valja i zagušuje temu.

Ajmo se vratiti na trgovanje.

I dalje mislim da će biti sve prema bikovima, centralne banke se jako trude.

Phile, misliš da USDYEN ide do 115?

$ je u totalnoj defanzivi…fed(one and done)(dovish)
za target…trebam malo vremena
preporučio sam loonie kad je bio satran na 1,468
1,36.oh boy

Ljudi opustite se svi zajedno. Poanta foruma je da ljudi iznose svoje stavove i uvijek je dobro cuti drugo misljenje,
spameri out. ispilao je na hr cijei forum ,sad isto ovdje..ignore
[/quote]

Ne znam sta je to hr ali znam da nikada u zivotu nisam kometirao niti bio registriran na drugom forumu. U slucaju da znas za neku osobu koja je ispilala nekoga sa kometarima i procjenama tradeova sto na postovima sto u privatnim porukama kao ja vas u ova dva dana, molim te da mi hitno das njegove kontakte, vrlo rado bih popricao sa njim/njom. Za osobu koja komentira sve na svim mogucim temama te ima sliku na kojoj pise da je najpametnija bilo bi najbolje da ignorira samu sebe. Ovo je moj prvi i zadnji komentar sto se tice tebe tako da te molim da ni ne pokusavas ulaziti u daljnju raspravu.
[/quote] ne ti ,,alias 🙂

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

fibo razine i takva je igra ..50 fib. odradjeno ,

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

@Mr.ovo je zasigurno najljepši dan u ovoj godini
početak lupe vrh kanala 1916…zatim imaju
overlap donje stranice(klasičan bear trap 1872 da se stvori donja strana kanala
dakle ko što smo imali bull trap 1947 da se stvori gornja stranica…Kuroda)
meni je na grafu današnji dan trebao završiti na 1920
ako bude sutra gap up…naravno puca
ko…da ne kažem što…hvala bearsi…,a jučer sam rekao
paradoksalno…ne moraju žuriti…ajde…viroza me kilira…pozz
sve je u ova dva dana…cijela godinica

ovo govoris za spx? a ne za futurese?
sudeci po danas ujutro i intervencije PBOC-a ode taj kanal, ovo mi sve vise izgleda da ce se pretvoriti u bull rally, imamo jucer W recovery, vidit cemo do kraja tjedna, dobro si rekao, ova dva dana odlucuju
[/quote]spx da…ja sam još bearish…jutros radim turbo…uprkos sljabljenju dolara…igram se sa
equity bullsima…nikakav w ja ne vidim,niti ihs…naprotiv vidim mali h&s …jurim…pozz

@Malloy Koliko sam vidio u zadnjih par dana YM i CL se krecu dosta slicno. Ako je tome za vjerovati danas valja biti oprezan, iako je smart money DOWN na CL kad god market krene na nacin koji je danas krenuo (snazno oko 8:00 EST), obicno bude jako tesko nesto zaraditi taj dan. Samo moje skromno misljenje.

up kanal jučer formiran…bez ikakve bottom formacije po meni
…dozvoljava pad danas do spx 1893…
ali timing…brate mi ne dozvoljava da budem bik…aloo vrijeme
ali 2 dana…kad bi mogli napraviti show time…sutra NFP

jučer na onom bear trapu… nikakav volumen
gdje ste bikovi 1895 f…počeli smo dan na 1919

takoder, drzim jos bear poziciju, rijesios enafte od jucer na 32.04, manje cu pisati tijekom dana, vise se koncentrirati na trgovanje, obratite pozornost na slabost dolara, jedini razlog zasto nafta ne pada kamen, ali untaoc tome spx bear camp je jos ziv, sto znaci da je bearish sentiment vrlo jak, mejt ima target za dana 1893 spx cash- 1885 fut

trenutno pozicija 80% short spx, 20% cash

nafta ima zelju na 36-37

dax 9274…omg…to je low…ohohhohoho

ja cu probati long natty na 1.92-1.95

New Report

Close