Danas u 16:30 izlaze vijesti Crude Oil Inventories.
Nemam običaj trejdati za vrijeme vijesti ali Crude Oil Inventories su me u zadnjih 2-3 tjedna vrlo ugodno iznenadile.
13.01.16. CL 02-16
Actual 0.2M Forecast 1.9M Previous -5.1M
POTENTIAL GAIN +40 ticks ($400 / contract)
27.01.16. CL 03-16
Actual 8.4M Forecast 3.8M Previous 4.0M
POTENTIAL GAIN +80 ticks ($800 / contract)
Trenutni potencijal za danas je oko 60 ticks, u slučaju da vijesti budu better than expected mozda se ukrcam 1 tick iznad Daily High price.
pogledaj API, pa ces imati orijenitr hoce li EIA biti bola ili losija od ocekivanog
ja sam ovdje short russ 1015 ..stop cca 10 pt. val je u nastajanju . ako krene kako treba ..onda ostajanje unutra do barfem 960
ja sam ovdje short russ 1015 ..stop cca 10 pt. val je u nastajanju . ako krene kako treba ..onda ostajanje unutra do barfem 960
ti, phil i ja smo za sad short, tigar i malloy neutralni, nema bullsa na ovim razinama?
ima..ako probiju stopovi okrecem igru .
Neutralan, ali više naginjem bullsima. Samo zbog FED, danas Dudley opet muti nešto.
Manji utjecaj ima to što mislim da će YEN ipak oslabiti i da će se desiti odbijanac na veliki imenima, banke i biotehnološke u fokusu.
Jučer je DD spasio DJ-30 većeg potopa.
Ovih dana od AAPL, GS, JPM, WMT, IBM mislim da će doći do rasta.
Opet glasine o izvanrednom OPEC sastanku. Sada predsjednik Ekvadora javno govori da bi moralo doći do sastanke. Radi se sve da se cijena nafte podigne.
Opet glasine o izvanrednom OPEC sastanku. Sada predsjednik Ekvadora javno govori da bi moralo doći do sastanke. Radi se sve da se cijena nafte podigne.
nista to, ekvador i venezuela zazivaju izvanredan sastanak vec pola godine.
ogromni sell blokovi , ogroman pritisak na prodaji, algosi, dobro za sada za bear camp
valute, gbp usd pratit