Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Danas u 16:30 izlaze vijesti Crude Oil Inventories.

Nemam običaj trejdati za vrijeme vijesti ali Crude Oil Inventories su me u zadnjih 2-3 tjedna vrlo ugodno iznenadile.

13.01.16. CL 02-16

Actual 0.2M Forecast 1.9M Previous -5.1M

POTENTIAL GAIN +40 ticks ($400 / contract)

27.01.16. CL 03-16

Actual 8.4M Forecast 3.8M Previous 4.0M

POTENTIAL GAIN +80 ticks ($800 / contract)

Trenutni potencijal za danas je oko 60 ticks, u slučaju da vijesti budu better than expected mozda se ukrcam 1 tick iznad Daily High price.

pogledaj API, pa ces imati orijenitr hoce li EIA biti bola ili losija od ocekivanog

i nafta po meni ima prostora do 31, gdje bi rast trebao zavrsiti

ja sam ovdje short russ 1015 ..stop cca 10 pt. val je u nastajanju . ako krene kako treba ..onda ostajanje unutra do barfem 960

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

ja sam ovdje short russ 1015 ..stop cca 10 pt. val je u nastajanju . ako krene kako treba ..onda ostajanje unutra do barfem 960

ti, phil i ja smo za sad short, tigar i malloy neutralni, nema bullsa na ovim razinama?

ima..ako probiju stopovi okrecem igru .

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Neutralan, ali više naginjem bullsima. Samo zbog FED, danas Dudley opet muti nešto.
Manji utjecaj ima to što mislim da će YEN ipak oslabiti i da će se desiti odbijanac na veliki imenima, banke i biotehnološke u fokusu.

Jučer je DD spasio DJ-30 većeg potopa.
Ovih dana od AAPL, GS, JPM, WMT, IBM mislim da će doći do rasta.

Opet glasine o izvanrednom OPEC sastanku. Sada predsjednik Ekvadora javno govori da bi moralo doći do sastanke. Radi se sve da se cijena nafte podigne.

Opet glasine o izvanrednom OPEC sastanku. Sada predsjednik Ekvadora javno govori da bi moralo doći do sastanke. Radi se sve da se cijena nafte podigne.

nista to, ekvador i venezuela zazivaju izvanredan sastanak vec pola godine.
ogromni sell blokovi , ogroman pritisak na prodaji, algosi, dobro za sada za bear camp

valute, gbp usd pratit

Da. ISM je još grozan izašao, YEN raste kao lud, GS na 52 week low, odoše bikovi u teški poraz.

koji build na nafti, API dobro predividio, ajde vise neka je zakucaju na tih 25, zudi za tim vec dugo vremena.

New Report

Close