Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

puno vaznije od njega, Fischer danas,

@malloy

je, natty kao sjekira, imat ce velikih problema ovo proljece, prosli bear market je nasao bottom u 4 mjesecu na 1.9, sada ima iste probleme, storage above 5 year, all time high production i mild weather forecast, mogu kasnije kad uhvatim vremena, ako vas zanima, malo detaljnjije o fundamentima

Može, ako ti se da. Kako se danas ponaša, uskoro ispod 2 ide.

Jako velika razlika, nafta i indeksi. Jos ce svi u pozitivi zavrsiti. Ovo nije dobro za bearse ako se na tako lose rezultate uspiju bikovi izvuci u pozitivu.

CL 31.53 buy, stop 31.25

Van na 31.73.

moze, uzmem vremena kad zatvori USA pa vratim povratnu informaciju.

evo i Fischera, nista novo

http://www.cnbc.com/2016/02/01/feds-fischer-global-outlook-concerns-growing-but-unsure-what-fed-will-do-next.html

da vidimo kako ce se dalje razviti, jer po meni ovo razilazanje nafte koja je -6%, i psx na -0.2-0.3% je pod utjecajem Draghija i Fishera danas, nakon Kurode u pet, market opet vrlo pozorno prati svaku izjavu centralnih banaka, sad kad se dojmovi slegnu, da li su bikovi zaista tako snazni da mogu spx drzati na ovim razinama dok je nafta u slobodnom padu, sto znaci da bi ovaj tjedan mogli vidjeti vrlo lako 1960-1980 ili ima snage u bear campu

Ipak bih se kladio na bikove ovaj put.

Čak se i bakar ok ponaša danas. S obzirom na grozne rezultate, očajnu naftu, opet su o onom raspoloženju da su loše vijesti dobre vijesti. Jer se sada igra na nadu da će centralne banke opet intervenirati. To jest, najviše da će FED prestati s idejama o dizanju stopa.

A ako su u stanju ignorirati ovo na nafti, barem neko vrijeme, to je dobro za bikove. Uvijek mogu pokrenuti nove glasine. OK, dugoročno gledano, sve mi više izgleda da se s ovime zapravo napada Saudijsku Arabiju, ali to je već geopolitika.

Za SP 500, očekujem barem da dođe u zonu 1980. A ako ga uspiju tu dovući, sigurno napada 2000.

pratio tko zadnjih sat vremena? komentari?
googl odlican report

Shortao YM na 16413, zatvorio na 16390. Prerano.
Ušao u short jer mi je prebrzo skočio indeks, i vidjelo se da će pasti. Ali me slabost iznenadila.

GOOGL lijepo podigao Nasdaq. Hazarderski bi bilo sada shortati Nasdaq i ostaviti.
Vidjeti ćemo što će Kinezi napraviti noćas.

puno vaznije od njega, Fischer danas,

@malloy

je, natty kao sjekira, imat ce velikih problema ovo proljece, prosli bear market je nasao bottom u 4 mjesecu na 1.9, sada ima iste probleme, storage above 5 year, all time high production i mild weather forecast, mogu kasnije kad uhvatim vremena, ako vas zanima, malo detaljnjije o fundamentima

Može, ako ti se da. Kako se danas ponaša, uskoro ispod 2 ide.

Jako velika razlika, nafta i indeksi. Jos ce svi u pozitivi zavrsiti. Ovo nije dobro za bearse ako se na tako lose rezultate uspiju bikovi izvuci u pozitivu.

CL 31.53 buy, stop 31.25
[/quote]

Slobodno pitam sta trzite? Futures? CL 03-16?

Zaboravio sam napisati cijeli simbol. Futures crude oil. CLH16.

Pozdrav svima od novog forumaša.
Osobno trejdam Futures – Crude Oil – upcoming month.
Volim i GBPJPY ali prema svojoj strategiji prilike se pojavljuju puno rjeđe.

Na čemu ste vi?

Zaboravio sam napisati cijeli simbol. Futures crude oil. CLH16.

Hvala, blizu smo, ja trenutno CL 03-16.
Sretno

Pa koliko ima smisla ulagati na načine na koji vi ulažete? vidim kad raste onda pokupite 2 ili 3%, a kad vam rokne 15 ili 20% onda šta? čekate? to se stručnim žargonom zvoe loss-aversion. gledam 10 tehničara i vi ovdje i svatko crta drukčije grafove i daje drukčije targete. jedan će pogoditi. ima jedan super način kako navući ljude da ti plate za rezultate u kladionici. pošalješ 32 pisma tko će pobjediti u košarkaškoj utakmici. 16 za jedne 16 za druge. 16 sigurno pogodiš pa ponovo na sljedecoj pošalješ 8 za jedne 8 za druge. 8 si sigurno pogodio. na kraju, kad 3. put pogodiš ova četvorica kojoj si 3 puta točno “prognozirao” misle da stvarno nešto znaš pa ti plate za daljnje prognoze. ne znam koliko bi te stvari uzimao ozbiljno.

@alias
Treba biti precizan.
Ide to lagano Up….
Moze se na trejdu dnevno maznuti 10% ako uhvatiš valove i jašeš sa njima

New Report

Close