to phile, tigre nadam se da si jos s nama i da nisi prodao TZA
[/quote]
tu sam .
drndao malo sa trejdanjem iali ostavio svjezi TZA kupljen sad u afteru na 62.5 preko noci
[/quote]
skratio 50% TZA zbog FB rezultata
ali imam jos
to phile, tigre nadam se da si jos s nama i da nisi prodao TZA
[/quote]
tu sam .
drndao malo sa trejdanjem iali ostavio svjezi TZA kupljen sad u afteru na 62.5 preko noci
[/quote]
skratio 50% TZA zbog FB rezultata
ali imam jos
[/quote]
Dodao tvix u afteru umjesto prodanog TZA
eto, pola sata im je trebalo da poreknu glasine, ako bullsi ne uspiju osvojiti 1900 spx danas, ovo ce biti short kao kuca, jos imaju mogucnosti s MSFT I AMZN danas, + FB I ford od sinoc i ujutro, sutra im je los GDP, durable goods danas katastrofa.
nafta je po meni odradila taj counter rally na 34,, dosta je bilo.
BOJ noćas, iznenađenje. Osim ako GDP ne bude jako loš, ovo je loše za medvjede.
USDYEN preko 120 i s tendencijom da nastavi rasti, to je gorivo za rast indeksa. Ne bi iznenadilo da SP500 ode do 1970.
Ne volim ovakve dane, kada se sve desi preko noći. Uglavnom se giba u uskom rasponu sve. Bolje onda ne trgovati.
BOJ noćas, iznenađenje. Osim ako GDP ne bude jako loš, ovo je loše za medvjede.
USDYEN preko 120 i s tendencijom da nastavi rasti, to je gorivo za rast indeksa. Ne bi iznenadilo da SP500 ode do 1970.
Ne volim ovakve dane, kada se sve desi preko noći. Uglavnom se giba u uskom rasponu sve. Bolje onda ne trgovati.
ocekivano, kuroda je dao naslutiti da ce se to dogoditi, USD/YEN zavrsio up move,
da ne kompliciramo previse, bullsi su ispalili sve sto su imali zadnjih 10-ak dana, jako bullish Draghi i Kuroda, oil rally, FANG report i ne uspiju li danas osvojiti 1900 spx cash, bit ce jako ruzno po njih slijedeci tjedan.
da je ovo bull market, na ovakve vijesti, imali bi october rally opet, za sada jos uvijek hold short, vi ekipa, zauzimajte stranu, market je flat u zadnje vrijeme, brzo ce se odluciti na koju stranu
javim ti se na pp, preko vikedna, treba mi vremena za detaljan opis.
flat i tesko je radit intra. nema veze ima dana godina..bitno je ne pogubit puno u ovakvim danima. po meni vec 4 ti .
BOJ je napravio većinu preko noći, ostanu onda samo mali dijelovi za probati uhvatiti.
AMZN pada, ali nikoga to ne dira. AAPl izgleda da napada gap od srijede. Možda neki agresvini short na indeks i brzo van. Ili najbolje ništa ne raditi i čekati sljedeći tjedan. Takav dan i to je to.
Hm, šećer fino pada ovih dana, promaklo mi to.
ovo je zona ili ili …
e ovo je vec nezgodno, los GDP nikakvog utjecaja, BOJ-a i Kuroda su ovo odigrali fenomenalno za bullse, procitao podatak da bi ova njihova odluka trebala pomaknuti 100 mlrd doalra sa stednje na market, 10-year tre ispod 2%, market trenutno ne racuna na ponovni hike, gusto.