Rekli su da nisu ništa rekli. I uvijek će to Bullard ili netko drugi demantirati po potrebi.
S obzirom koja je koma AAPL a i BA, ovo je sve moralo biti u debelom minusu. Čini mi se da je PPT aktivan, i da ordiniraju po VIX-u i da BOJ radi sve da oslabi Yen.
Evo, i nafta kao da se ništa nije desilo.
Pogledaj VWAP kako je bio potpora na ES i YM.
Glede ove diskusije u nastajanju, bilo bi lijepo da imamo zasebnu temu o TA i stilovima trgovanja. Osobno mislim da je jedino bitan rezultat na kraju dana, a ne način na koji netko dođe do njega.
gledam rukomet, pa nisam detaljno gledao, znaci FED je po meni razocarao bullse , nije otklonio ni hike u 3 mjesecu, niti da ce 4 puta dizati kamate, market je vec priced in bio dva dizanja i prvo u petom mjesecu, kada se otrijezne od ove mini bull euforije, shvatit ce da su earningsi a nadasve outlook za 1 q 2016 katastrofa, da im se FANG raspao, da im i nafta nece puno potpore dati, jedno su glasine da ce rusija suradivati, daleko je to od bilo kakvog konkretnog dogovora, u meduvremenu weather forecast je mild winter, demand i ovako pada, kina, itd,
sentiment vani na forumima je bio izrazito bullish, vec su se poceli spominjati razine 1980-2000, odnos bullsa :bearsa 90:10, pretjerano, VIX je danas dosao 20.4, VIX u bear marketu nema sta raditi ispod 20, ocekivanja VIX-a na razinama 16-18 za bear market nisu realna.
tehnicki ovo uzas izgleda, danas smo dodirnuli 1917, 1915 je tocno 38,2% fib razina, koliko god zivaca sinoc izgubio i danas ujutro , obzirom da sam usao all in short s prosjekom 1882, probat cu biti dicipliniran i ovo prodavati na razini 1750
jedino sto me brine je pocetak buybacksa ubro
malloy, tvoje misljenje?
šort 1887 f
to phile, tigre nadam se da si jos s nama i da nisi prodao TZA
treba petak pričekati i BDP. onda će ili lom ili smirivanje
Nikako da se okanim padajućih noževa.
Mislim da si u pravu bio neki dan, da onih 2000 nećemo tako skoro vidjeti.
AAPL koma, sada je to konačno vidljivo i na indeksu.
Vidjeti ću kako će dan završiti, pa nacrtam nešto. Ali, sada su i fundamentalne nade za bullse svedene na minimum. Ne vidim više neki pokretač. Nafta, možda?
No, meni je i dalje puno više toga na srednji rok bullish nego bearish, budem sve stavio na graf.
Inverter lijepo preporučio zlato i srebro.
sta je ovo, kakva utakmica, ovo je najbolja rukometna ikad, bravo decki, kapa do poda.
cujemo se ekipa sutra, crtamo,analiziramo, pa usporedujemo.
to phile, tigre nadam se da si jos s nama i da nisi prodao TZA
[/quote]
tu sam .
drndao malo sa trejdanjem iali ostavio svjezi TZA kupljen sad u afteru na 62.5 preko noci