Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Rekli su da nisu ništa rekli. I uvijek će to Bullard ili netko drugi demantirati po potrebi.

S obzirom koja je koma AAPL a i BA, ovo je sve moralo biti u debelom minusu. Čini mi se da je PPT aktivan, i da ordiniraju po VIX-u i da BOJ radi sve da oslabi Yen.
Evo, i nafta kao da se ništa nije desilo.

Pogledaj VWAP kako je bio potpora na ES i YM.

Glede ove diskusije u nastajanju, bilo bi lijepo da imamo zasebnu temu o TA i stilovima trgovanja. Osobno mislim da je jedino bitan rezultat na kraju dana, a ne način na koji netko dođe do njega.

I sada, dok pišem o potpori, AAPL roni kao sjekira, a Yen ojačao. Bolje da ne pišem ništa :=).

Long YM 15953.
Stop 15915.

gledam rukomet, pa nisam detaljno gledao, znaci FED je po meni razocarao bullse , nije otklonio ni hike u 3 mjesecu, niti da ce 4 puta dizati kamate, market je vec priced in bio dva dizanja i prvo u petom mjesecu, kada se otrijezne od ove mini bull euforije, shvatit ce da su earningsi a nadasve outlook za 1 q 2016 katastrofa, da im se FANG raspao, da im i nafta nece puno potpore dati, jedno su glasine da ce rusija suradivati, daleko je to od bilo kakvog konkretnog dogovora, u meduvremenu weather forecast je mild winter, demand i ovako pada, kina, itd,

sentiment vani na forumima je bio izrazito bullish, vec su se poceli spominjati razine 1980-2000, odnos bullsa :bearsa 90:10, pretjerano, VIX je danas dosao 20.4, VIX u bear marketu nema sta raditi ispod 20, ocekivanja VIX-a na razinama 16-18 za bear market nisu realna.

tehnicki ovo uzas izgleda, danas smo dodirnuli 1917, 1915 je tocno 38,2% fib razina, koliko god zivaca sinoc izgubio i danas ujutro , obzirom da sam usao all in short s prosjekom 1882, probat cu biti dicipliniran i ovo prodavati na razini 1750

jedino sto me brine je pocetak buybacksa ubro

malloy, tvoje misljenje?

šort 1887 f

šort 1887 f

to phile, tigre nadam se da si jos s nama i da nisi prodao TZA

treba petak pričekati i BDP. onda će ili lom ili smirivanje

Nikako da se okanim padajućih noževa.

Mislim da si u pravu bio neki dan, da onih 2000 nećemo tako skoro vidjeti.
AAPL koma, sada je to konačno vidljivo i na indeksu.

Vidjeti ću kako će dan završiti, pa nacrtam nešto. Ali, sada su i fundamentalne nade za bullse svedene na minimum. Ne vidim više neki pokretač. Nafta, možda?

No, meni je i dalje puno više toga na srednji rok bullish nego bearish, budem sve stavio na graf.

Inverter lijepo preporučio zlato i srebro.

to našššššššššššššiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.to bearsiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Op, op! Ovo vrijedi proslaviti, dugo nisam gledao bolju utakmicu. Čujemo se sutra. Pozz svima

sta je ovo, kakva utakmica, ovo je najbolja rukometna ikad, bravo decki, kapa do poda.
cujemo se ekipa sutra, crtamo,analiziramo, pa usporedujemo.

šort 1887 f

to phile, tigre nadam se da si jos s nama i da nisi prodao TZA
[/quote]

tu sam .
drndao malo sa trejdanjem iali ostavio svjezi TZA kupljen sad u afteru na 62.5 preko noci

New Report

Close