@tigre
jos uvijek drzis TZA?
za sad smo samo nas dvojica u bear campu, ja cu drzati i kroz FED meeting
imam tza
sad cu probat out na 1880
long
poz allias , dobrodosao, znaci opet sam jedini na bear side, housing report odlican, daje FED-u osnova za nastavak politike, EIA 8,4 mil build, JPM forecast hike u trecem, to bi meni kao bearu bila fenomenalna vijest.
poz allias , dobrodosao, znaci opet sam jedini na bear side, housing report odlican, daje FED-u osnova za nastavak politike, EIA 8,4 mil build, JPM forecast hike u trecem, to bi meni kao bearu bila fenomenalna vijest.
Meni je ovo danas jako čudno.
BA i AAPL su trebali sve povući dolje 2 posto. Nafta, kontra logike. I, mislim, naked short selling VIX-a.
Čekam FED i kako će tržište reagirati na njih.
Meni je ovo danas jako čudno.
BA i AAPL su trebali sve povući dolje 2 posto. Nafta, kontra logike. I, mislim, naked short selling VIX-a.
Čekam FED i kako će tržište reagirati na njih.
[/quote]
slazem se, na ocajan EIA report nafta ode u +, APPL -6% market drzi, u svakom slucaju trebali bi dobiti natrag volatilnost nakon FED-a.
Navodno su Rusi i OPEC voljni dogovoriti se o smanjenju proizvodnje.
Ako je istina, zanimljiv način utjecanja na tržište, bez novog QE i rezanja stopa.
najsmješnije je za naftu jer kažu da su tržišta odahnula jer su mislili da će biti više ahahaha. zbog jučerašnjeg reporta. sad kad krenu (neke već i jesu) rafinerije na održavanje, ovakvi se reporti mogu očekivati svaki tjedan.
ja inace nisam long. izašao sam iz svega. čekam petak i bdp. do onda odmaram
sad ce vas alias razuvjeriti kako TA ne valja 🙂
razuvjeriti da ne valja? ne. onda i ja kao i ti inverter mislim da TA ne valja 🙂
sad cu vas pratiti pa da vidim koliko pogađate. ja sam prošli tj ušao u asml na 75,40 i prodao u pon na 84. bez tehničke. to je to šta sam ja trgovao