zlato-silver long jos komadic se moze ,po meni jos nije pravo dno
AAPL solidno, slabiji forecast, dionica volatilno u aftermarketu, ajde ovih 1888 na fut jos solidno izgleda kako je bilo tijekom dana
koleba se, tesko je radit ovaj tj. ocito tek navece fed pomak
@tigre
jos uvijek drzis TZA?
za sad smo samo nas dvojica u bear campu, ja cu drzati i kroz FED meeting
koleba se, tesko je radit ovaj tj. ocito tek navece fed pomak
meni je pozitivno za bear situaciju sto nije imao snage zatvoriti iznad HOD, a cini mi se da danas nista od gap up-a, sto bi trebaloi ubrzati prodaju
Uf, biti će volatilno. Sretno, nemoj živce potrošiti. Rijetko kada FED da hawkish izjave. Biti će dosta par riječi na koje će se algoritmi zakačiti i pokrenuti trgovanje.
U cashu sam. Mislim da ni neću trgovati do FED sastanka.
Jedino ako AAPL otvori s gap down (sada je preko 2 posto u minusu), pa to krene popunjavati, onda long indeksa. Ali sat prije FED-a opet sve u cash.
Uf, biti će volatilno. Sretno, nemoj živce potrošiti. Rijetko kada FED da hawkish izjave. Biti će dosta par riječi na koje će se algoritmi zakačiti i pokrenuti trgovanje.
U cashu sam. Mislim da ni neću trgovati do FED sastanka.
Jedino ako AAPL otvori s gap down (sada je preko 2 posto u minusu), pa to krene popunjavati, onda long indeksa. Ali sat prije FED-a opet sve u cash.
Eto ga na 96 u premarketu, zanimljivo da je prva reakcija jucer ua fteru bila up, cini mi se da je dotakla 103, znaci ipak je option market opet dosao nasvoje, predvidali volatilnost od 6%, stvarno i je los forecast za 1 q, 50-53 mild prihoda, pad yoy preko 10%, 6 i 6s lose , stvarno lose idu, probaju na sve nacine zaustaviti pad prihoda, u uphone 5 uvode softwear 6 i pustaju na trziste
103.50 je bio na kratko, sada je oko 96.
BA promašio, i to jako. Ako FED ovo spasi, neće biti dugog vijeka.
silver opet u long ..do navecer metali igra