Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

zlato-silver long jos komadic se moze ,po meni jos nije pravo dno

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

AAPL solidno, slabiji forecast, dionica volatilno u aftermarketu, ajde ovih 1888 na fut jos solidno izgleda kako je bilo tijekom dana

API report očajan za naftu. Prije će ona povući sve dolje. Ostaje samo Yellen sutra.

taman vidio, 11 mil build, odlicno :), odmah mogu mirnije spavati 🙂

koleba se, tesko je radit ovaj tj. ocito tek navece fed pomak

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

@tigre

jos uvijek drzis TZA?

za sad smo samo nas dvojica u bear campu, ja cu drzati i kroz FED meeting

koleba se, tesko je radit ovaj tj. ocito tek navece fed pomak

meni je pozitivno za bear situaciju sto nije imao snage zatvoriti iznad HOD, a cini mi se da danas nista od gap up-a, sto bi trebaloi ubrzati prodaju

Uf, biti će volatilno. Sretno, nemoj živce potrošiti. Rijetko kada FED da hawkish izjave. Biti će dosta par riječi na koje će se algoritmi zakačiti i pokrenuti trgovanje.

U cashu sam. Mislim da ni neću trgovati do FED sastanka.

Jedino ako AAPL otvori s gap down (sada je preko 2 posto u minusu), pa to krene popunjavati, onda long indeksa. Ali sat prije FED-a opet sve u cash.

Uf, biti će volatilno. Sretno, nemoj živce potrošiti. Rijetko kada FED da hawkish izjave. Biti će dosta par riječi na koje će se algoritmi zakačiti i pokrenuti trgovanje.

U cashu sam. Mislim da ni neću trgovati do FED sastanka.

Jedino ako AAPL otvori s gap down (sada je preko 2 posto u minusu), pa to krene popunjavati, onda long indeksa. Ali sat prije FED-a opet sve u cash.

Eto ga na 96 u premarketu, zanimljivo da je prva reakcija jucer ua fteru bila up, cini mi se da je dotakla 103, znaci ipak je option market opet dosao nasvoje, predvidali volatilnost od 6%, stvarno i je los forecast za 1 q, 50-53 mild prihoda, pad yoy preko 10%, 6 i 6s lose , stvarno lose idu, probaju na sve nacine zaustaviti pad prihoda, u uphone 5 uvode softwear 6 i pustaju na trziste

103.50 je bio na kratko, sada je oko 96.

BA promašio, i to jako. Ako FED ovo spasi, neće biti dugog vijeka.

silver opet u long ..do navecer metali igra

Kreće spin da je ovo super prilika za kupiti AAPL. Sada je već dolar i pol više od dna.

New Report

Close