Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

short 1884, 80% in

97-99 igra russ ,,tu smo znaci..vrluda se jos

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Short YM 15940, stop 15965.

Fino me izbacilo.

na long se prebacit

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

i zadnja municija na 1890 short, 100% in, e sretno mi bilo ova dva dana , AAPL I FED,

i zadnja municija na 1890 short, 100% in, e sretno mi bilo ova dva dana , AAPL I FED,

Sretno. Jako hrabro. Ako slučajno AAPL promaši i futures padnu, riješi se barem pola u afteru.

zavrsio long…sad cu promatrati

Previše indeksi otišli u premalo vremena. Onaj short sam malo požurio.

Sada isto čekanje i to je to. Mislim da će AAPL ipak promašiti s rezultatima, ali ne ću se kladiti na to.

ovo je velik rizik s moje strane, 5hr chart, imamo predivan inverted H&S, po meni je ovo bull trap, da se uvuce sto vise bullsa, u slucaju da sam u krivu i ovo ode stvarno na razine 1940+, kostat ce me zivaca kao u 10 mjesecu , bit cemo sutra pametniji, market ocekuje dva puta hike, prvi put u 5 mjesecu, vidit cemo sta yellen misli

bravo, good call

ovo je velik rizik s moje strane, 5hr chart, imamo predivan inverted H&S, po meni je ovo bull trap, da se uvuce sto vise bullsa, u slucaju da sam u krivu i ovo ode stvarno na razine 1940+, kostat ce me zivaca kao u 10 mjesecu , bit cemo sutra pametniji, market ocekuje dva puta hike, prvi put u 5 mjesecu, vidit cemo sta yellen misli

Ovo može biti i “frontrunning” FED-a, kako se cijena giba danas. Za short bi bilo idealno nakon FED objave da skoče na kratko indeksi, pa onda pad.

New Report

Close