Šugav dan. Uzeo 40 bodova do sada na YM, ali mislim da će sve do FED sastanka biti ovakvo bezveze trgovanje.
Japanci puštaju glasine da će BOJ uvesti nove potpore tržištu, pa to trenutno ruši Yen i podiže malo naftu i indekse. Bezveze.
Edit : Bakar ne vjeruje ovome, jako slabo.
Još se i DOW dobro drži obzirom koliko je nafta pala danas i da je većina firmi u crvenom.
Drži ga samo MCD danas.
Dallas FED očajni brojevi maloprije.
U pravu si. Ode i ja off, pogledam tek nakon 20.00 što se dešava. Ne da mi se tu gnjaviti za par bodova.
nikakav dan za trgovanje ,,mora bit i toga..mlatili su indexi 2 tjedna extremno.
Da. Ništa danas pametnog. Zbog AAPL i FED će biti nikakvo trgovanje. Pametnije je sada biti sa strane.
nafta zanimljivo, kraj counter rally-a ? kako vi vidite?
big money bet je na 25
http://www.zerohedge.com/news/2016-01-25/what-squeeze-bets-oil-will-drop-below-25-hit-record-high
nafta zanimljivo, kraj counter rally-a ? kako vi vidite?
big money bet je na 25
http://www.zerohedge.com/news/2016-01-25/what-squeeze-bets-oil-will-drop-below-25-hit-record-high
Dobar članak.
Sve mi se čini da se moramo totalno maknuti od “buy the dip” razmišljanja. I da nećemo tako skoro vidjeti 2000 na SP. Današnji dan je koma, indeksi bezveze. Nikakve snage tu više nema.
Ispadne da mijenjam mišljenja kao čarape, ali ovo je očajan price action, toliko jadno nisam očekivao.
nije lak market, svaki novi dan naravno da utjece na misljenje, mislim da ce 1860 drzati, bar privremeno, i onda idemo lower low, nista od 1937, blizu ovih 38,2 fib je bila najbolja prilika za short, fut 1904
donio sam odluku nakon danasenjeg dana, neovisno o fed-u i aapl, idem sutra all in short na reboundu, mislio sam da ce se ovako odigrati, napisao preko vikenda, jednostavno su svi ocekivali da ovaj counterrally bude jak i vrlo su optimisticni bili analiticari, da ne bi zavrsilo danas, ovako kako je zavrsilo.
donio sam odluku nakon danasenjeg dana, neovisno o fed-u i aapl, idem sutra all in short na reboundu, mislio sam da ce se ovako odigrati, napisao preko vikenda, jednostavno su svi ocekivali da ovaj counterrally bude jak i vrlo su optimisticni bili analiticari, da ne bi zavrsilo danas, ovako kako je zavrsilo.
Pa nisu bas svi bili vrlo optimistični.
😉
Ja sam im dao lufta do 1915, tj jos +6 bodova na sp500 pa nije ni to Išlo….
Krivo mi je sto sam fulao .
Imao sam ALL In stavljeno na Buy TZA na 58.5. To bi bilo = spx na 1915