Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Nisam trenutno za short.

Sve osim dnevnog mi je sada buy. Dnevni je short. No, dnevni me jako podsjeća na 10 mjesec 2014. Kada je krenuo preokret.

S ove cijene, ako se ovo zbilja nafta okreće; i krene manično kupovanje na Russell 2000, prije vidim futures od SP na 1950-1960, nego ispod 1820. Na toj bih cijeni probao short.
Jer za napucati tržište prema gore, trebaju podići samo 20 firmi, a s obzirom koliko su GS AAPL MMM pali, to mi je vrlo vjerojatno. Inače ove 3 su oko 15% vrijednosti Dow Jonesa.

Ne znam pratite li, ali par USDJPY je u velikoj korelaciji s SP500. A sada je probio 118. Dok Yen ne krene padati, ne diram short.
I bakar izgleda da će održati 2.00 i ići iznad toga.

Tako da samo kratkoročno trgujem, i to ću tražiti uglavnom long ulaze.
Dugoročni short ne prije 1950-1960.

Sretno nam svima.

kažeš 1890…gledam 15…gotovo apex je tu danas
kapa dolje za FAS…maestro
anticipiraš…bolje od qant boysa
nafta prži…loonie se oporavio
bojim se…da je relief počeo jučer u 15,54

meni vise nije ni toliko bitno da pogodim top ovog relief rally-a, takoder kao i malloy, prije vidim spx fut na razini 1930-1940 u slijedecem tjednu nego na 1820, moja taktika je jednostavna, nemam nikakve dileme da je bear market tu, da cemo imati opet leg down po -10 -12%, da cemo viditi razine spx-a 1700, postepenim ulazom u short zelim sebi osigurati dvije stvari: 1. sto bolji ulaz 2. izgradnju pozicije, ne zelim da mi se dogodi da zbog pohlepe kao prosli tjedan kad sam ga cekao 10 bodova vise propustim pad s 1947 na 1805, spreman sam na rizik i cekanje ako mi na kraju cjelokupni ulaz u short bude na razinama 1910-1920, a on odleti na 1980, necu dirati i panicariti, ta mi se strategija pokazala najboljom za sada, vise sam imao dobiti u prvom tjednu 1 mjeseca kada sam bio all in, nego sa svim daytradeovima u slijedeca dva tjedna.

i samo jedna stvar jos, toplo se nadam da ce bullsi uspjeti odraditi relief rally sve do FED meetinga, jedina bitna stvar, za mene kao long term beara je da FED ostane relaksiran i kod svoje odluke da ce dizati kamate postepeno tokom godine.

Nisam trenutno za short.

Sve osim dnevnog mi je sada buy. Dnevni je short. No, dnevni me jako podsjeća na 10 mjesec 2014. Kada je krenuo preokret.

S ove cijene, ako se ovo zbilja nafta okreće; i krene manično kupovanje na Russell 2000, prije vidim futures od SP na 1950-1960, nego ispod 1820. Na toj bih cijeni probao short.
Jer za napucati tržište prema gore, trebaju podići samo 20 firmi, a s obzirom koliko su GS AAPL MMM pali, to mi je vrlo vjerojatno. Inače ove 3 su oko 15% vrijednosti Dow Jonesa.

Ne znam pratite li, ali par USDJPY je u velikoj korelaciji s SP500. A sada je probio 118. Dok Yen ne krene padati, ne diram short.

Sretno nam svima.

Da,ono što je cad za naftu,jen za equity…uvijek pratiti
Dobra napomena za tigra…drži ti FAS…RUT je satran…most oversold index
rasturen…Fed ga je ubio(najgluplja odluka u dugo vremena…rate hike)

Nisam trenutno za short.

Sretno nam svima.

Da,ono što je cad za naftu,jen za equity…uvijek pratiti
Dobra napomena za tigra…drži ti FAS…RUT je satran…most oversold index
rasturen…Fed ga je ubio(najgluplja odluka u dugo vremena…rate hike)
[/quote]

ima neki inv H&S – na 5 min i 15 min se vidi .
misim da je target na 1930 na tom inverted HS

vidi se vidi tigre…iz aviona
zato su jučer i imali pullback na 1859
crtali su jučer(šarali)…samo da liči na njega
@Mr.fed…je po meni…van pameti ako…pomisli na hike
ove godine više

vidi se vidi tigre…iz aviona
zato su jučer i imali pullback na 1859
crtali su jučer(šarali)…samo da liči na njega
@Mr.fed…je po meni…van pameti ako…pomisli na hike
ove godine više

imaju oni long history iracionalnih odluka, treba ostati na tom putu ili ce bear market doci u pitanje, ne treba ih biti 4 kako su najavili, dovoljno je jedno dizanje, tu negdje na 1920-2930 gledam da dodam daljnjih 15% u short

upravo tako…samo neka dignu…možda u trećem(next week je isključen)
dobit će prolongiran BEAR do kraja godine

Short ES na 1888, stop na 1892.

Out na 1886, ne sviđa mi se nafta što raste.

Ja cu probati uletiti u TZA na 60.70

Neće bez borbe se probiti 1901

New Report

Close