otisao short 1865, sitno, prije EIA, kocka
Loš izvještaj danas, jedino su ga prebacili pola sata kasnije, da se ne kosi s NatGas.
Zanima me kako će se ovo do kraja dana rasplesti, još će kontru opaliti i podići sve gore. Sa onom standardnom mantrom “loše vijesti su dobre vijesti”.
Loš izvještaj danas, jedino su ga prebacili pola sata kasnije, da se ne kosi s NatGas.
Zanima me kako će se ovo do kraja dana rasplesti, još će kontru opaliti i podići sve gore. Sa onom standardnom mantrom "loše vijesti su dobre vijesti".
[/quote]
bome,4 mil +, ode gore + 2.3%, cini mi se da ne reagira vise na lose vijesti, short hold, za sad vidim triple top na 1875, S/L 1879.
Meni su indeksi trenutno buy. No, mislim da neću ništa dirati više danas. Ne sviđaju mi se ovakvi skokovi u par sati.
Šapuće se o mogućnosti novog QE.
A FED javno priznaje da su zeznuli s idejom da je jeftina nafta super za burzu. Mislim da će se uskoro formirati dno. Ne paše nikome tako niska cijena.
usao sam napokon u plus s onim TZA.
dobro sam se usrrro jucer sa hvatanjem padajuceg noza
skoro sam razbio comp…ne gledam ih od tada…o neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
idem long russ 1009 ,stop 10 pt.
1013 pola van ,stop nula drugi
imaju li šanse…grizliji danas…dajte…recite da imaju…please…ne pamtim da ikada nisam
mogao gledati
vraga, grizliji, ovo ce pasti ko kruska, iako je mene sl pogodio na 1879 :):)