1832 L
pozz svima…GL
ja sam skroz out na 1862, koji dan ljudi, koji dan, odoh van piti do sitnih sati :), a mogli bi se i mi ekipa s ovog foruma naci pa se upoznati, svima poziv, na moj racun 🙂
moze
Wiseguy kad si usao all in, a s&p pao i ja sam pratio i nadao se da ce ti porasti, cestitam, trebalo je ovaj tobogan prezivjet 😀
Puno lošije nego što sam mogao. Nisam zadovoljan. Fiksirao si u glavu da neće više pasti i naravno, promašio.
Dokupljivao YM pri dnu. Ostvario plus, ali puno manje nego sam mogao.
Mislim uzeti i ostaviti preko noći, 20%.
[/quote]neka. samo da je profit..ja sam u shortu 3-4 naloga odradio i 1 long odb. evo i nafta van sad.
Puno lošije nego što sam mogao. Nisam zadovoljan. Fiksirao si u glavu da neće više pasti i naravno, promašio.
Dokupljivao YM pri dnu. Ostvario plus, ali puno manje nego sam mogao.
Mislim uzeti i ostaviti preko noći, 20%.
[/quote]neka. samo da je profit..ja sam u shortu 3-4 naloga odradio i 1 long odb. evo i nafta van sad.
[/quote]
Istina.
Ali, malo živicira kada vidim koliko sam mogao da nisam filozofirao.
No, sutra je novi dan.
Jel to API broj grozan? Novi pad na tržištu slijedi?
in 1860
Draghi uvijek zaigra tržište…uvijek ista priča…
Istina. Opet je srušio euro. Ovaj put mu baš ne vjeruju previše, indeksi naglo slabe.
stojim sa strane, EIA je danas i ako potvrdi API, a sto se dogada u 90% slucajeva, bit ce izrazito bearish.
U idealnom scenariju volio bhi vidjeti lower low, fut 1780-1790, pa turnaround za potvrdu mid -bullish trenda.
Jucer Denmark proglasio bottom, Tenant isto, vidit cemo.