van, 6 pt russ za danas sam finito
jos uvijek hold, iako me svrbe prste na ovoj razini 1836, obzirom da sam all in isao, mogao bi zatvoriti poziciju sa sasvim pristojnom zaradom u apsolutnom iznosu, cekam i nadam se V reboundu
jos uvijek hold, iako me svrbe prste na ovoj razini 1836, obzirom da sam all in isao, mogao bi zatvoriti poziciju sa sasvim pristojnom zaradom u apsolutnom iznosu, cekam i nadam se V reboundu
http://www.zerohedge.com/news/2016-01-20/most-shorted-stocks-suddenly-spike-biotechs-soar
Prodaj pola pozicije?
Sada Russell 2000 vodi igru.
NFLX opet zelen, AAPL prema pozitivi za danas. GPRO; TWTR koji dnevni raspon.
http://www.zerohedge.com/news/2016-01-20/most-shorted-stocks-suddenly-spike-biotechs-soar
Prodaj pola pozicije?
Sada Russell 2000 vodi igru.
NFLX opet zelen, AAPL prema pozitivi za danas. GPRO; TWTR koji dnevni raspon.
[/quote]
puno institutional buyinga u boitechu + nadam se da ce biti short coveringa na kraju dana, riskiram ovaj put
OK.
Ima logike, mora se ovakav covering desiti. Nadam se da hoće.
P.S. Prodaj barem 25%, barem si miran s dijelom. Malo moram biti đavolji advokat.
Sretno 🙂
OK.
Ima logike, mora se ovakav covering desiti. Nadam se da hoće.
P.S. Prodaj barem 25%, barem si miran s dijelom. Malo moram biti đavolji advokat.
Sretno 🙂
Hvala prijatelju, jesam skratio 20% na 1839 upravo
dobro se vozi…ste uspjeli stogod ?
dobro se vozi…ste uspjeli stogod ?
Puno lošije nego što sam mogao. Nisam zadovoljan. Fiksirao si u glavu da neće više pasti i naravno, promašio.
Dokupljivao YM pri dnu. Ostvario plus, ali puno manje nego sam mogao.
Mislim uzeti i ostaviti preko noći, 20%.
e ostavio ja nalog na kupnju TNA na 38.77 ono kad je prvi put odletio +1 usd
ono doslo do 38.83 a ja se brckam u bazenu
hahaha
sad sam kupio tza na 65.3
Tigre, pazi sa shortom.
Ode AAPL prema pozitivi, mislim da će jako povući tržište prema gore.
thx, vidim da jurisa