Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

van, 6 pt russ za danas sam finito

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

jos uvijek hold, iako me svrbe prste na ovoj razini 1836, obzirom da sam all in isao, mogao bi zatvoriti poziciju sa sasvim pristojnom zaradom u apsolutnom iznosu, cekam i nadam se V reboundu

jos uvijek hold, iako me svrbe prste na ovoj razini 1836, obzirom da sam all in isao, mogao bi zatvoriti poziciju sa sasvim pristojnom zaradom u apsolutnom iznosu, cekam i nadam se V reboundu

http://www.zerohedge.com/news/2016-01-20/most-shorted-stocks-suddenly-spike-biotechs-soar

Prodaj pola pozicije?

Sada Russell 2000 vodi igru.

NFLX opet zelen, AAPL prema pozitivi za danas. GPRO; TWTR koji dnevni raspon.

http://www.zerohedge.com/news/2016-01-20/most-shorted-stocks-suddenly-spike-biotechs-soar

Prodaj pola pozicije?

Sada Russell 2000 vodi igru.

NFLX opet zelen, AAPL prema pozitivi za danas. GPRO; TWTR koji dnevni raspon.
[/quote]
puno institutional buyinga u boitechu + nadam se da ce biti short coveringa na kraju dana, riskiram ovaj put

OK.

Ima logike, mora se ovakav covering desiti. Nadam se da hoće.

P.S. Prodaj barem 25%, barem si miran s dijelom. Malo moram biti đavolji advokat.

Sretno 🙂

OK.

Ima logike, mora se ovakav covering desiti. Nadam se da hoće.

P.S. Prodaj barem 25%, barem si miran s dijelom. Malo moram biti đavolji advokat.

Sretno 🙂

Hvala prijatelju, jesam skratio 20% na 1839 upravo

dobro se vozi…ste uspjeli stogod ?

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

dobro se vozi…ste uspjeli stogod ?

Puno lošije nego što sam mogao. Nisam zadovoljan. Fiksirao si u glavu da neće više pasti i naravno, promašio.
Dokupljivao YM pri dnu. Ostvario plus, ali puno manje nego sam mogao.

Mislim uzeti i ostaviti preko noći, 20%.

e ostavio ja nalog na kupnju TNA na 38.77 ono kad je prvi put odletio +1 usd
ono doslo do 38.83 a ja se brckam u bazenu
hahaha

sad sam kupio tza na 65.3

Tigre, pazi sa shortom.

Ode AAPL prema pozitivi, mislim da će jako povući tržište prema gore.

Tigre, pazi sa shortom.

Ode AAPL prema pozitivi, mislim da će jako povući tržište prema gore.

thx, vidim da jurisa

ja sam skroz out na 1862, koji dan ljudi, koji dan, odoh van piti do sitnih sati :), a mogli bi se i mi ekipa s ovog foruma naci pa se upoznati, svima poziv, na moj racun 🙂

New Report

Close