Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Do sada se niti jedan Head and shoulders nije realizirao.
ima prostora jos za dole 1700 1750 spx, netrgovana razina , to je minim. target 1

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

kakvo otvaranje globex-a danas, large buy orders na 1840, ogroman volume, ali vrijeme mu je da pukne vec

U idealnom slučaju ES ide na 1810. Kada je već tu, logično mi je da će na kratko probiti 1800, tu bih kupovao ako dođe.

IBM koma, danas prije otvorenja objavljuje GS, u 14 30, core CPI, housing, building permits.

u velikoj dilemi sta da radim, dobio sam opet buy signal na 1840, market mi jako slabo izgleda da udem u long makar i na sat vremena, ostat cu po strani za sad.

Uzeo YM na 15649. Postoji mali spread, ali rizik mi je skroz ok.

Neće biti prvi put da promašim.

otisao long 1833

russ moguce u tiru do 950 cca

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

vratio se jsce u bear

Ekipa, ovo je padajući trend.
Nema smisla ići kontra glavnog trenda.

Pravi signal za Up cemo dobiti na tjednom grafu.
Dayli je puko, i ne moze dati pravi signal.

Čekamo da weekly dođe u jači oversold.

slazem se tigre, al eto kad sam vec propustio drzati short od jucer, nekako mi nema smisla sada otvarati short poziciju na 1833, hvatam mini valove

graf ,igra short do 950 ,prva stanica

1832 L

slazem se tigre, al eto kad sam vec propustio drzati short od jucer, nekako mi nema smisla sada otvarati short poziciju na 1833, hvatam mini valove

Ok, razimijem.
Mislim, lako je pričati o padajućem trendu na -2% kod futuresa, trebalo je jucer kupiti bear.

Ja ima jedva 50% i to sam u afteru uzeo pola od toga.
Gledao sam razinu 1880 i odluka je bila da ako ode ispod , ulazim Full.
Index stao na 1881.

Ali u afteru je sve krenulo dole, pa sam uhvatio sto je bilo kao jeftino.

Sad imam:

Tvix na 10.5
TZA na 65
Yang na 150

New Report

Close