Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

YM long na 15999.

Van na 16032.

+ xiv na 18.5

out na 18,67
in tza 62.2

ja otisao long 1883, malo i spekulativno, sl 1877

jos uvijek hold, vrlo blizu SL-a, na 1 bod, po meni bear trap, neka pohodi SL ako sam u krivu, u protivnom prodajem iznad 1900

+ xiv na 18.5

out na 18,67
in tza 62.2
[/quote]

out sve osim YANG.
ostvaren neki glupavi minus, ali nema veze.

ne da mi se natjeravati s njima….

vratio se jsce u bear

short i dalje moguc ljepi zaron , nafta sutra rolover ,vjerojatno okret

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

ja otisao long 1883, malo i spekulativno, sl 1877

jos uvijek hold, vrlo blizu SL-a, na 1 bod, po meni bear trap, neka pohodi SL ako sam u krivu, u protivnom prodajem iznad 1900
[/quote

tek dosao doma, pogodio me S/L na ovaj trade, ocigledno sam bio u krivu kod procjene da bullsi mogu pruziti bolji otpor od 1850-1906 fut, bearsi u kontorli skroz unatoc oversold uvjetima.

i sad ti budi pametan nakon ovakvog dana od 1875 do 1907, pa do 1856 i sad smo na 1880, mozda ce na kraju stvarno ispasti da je bear trap bio, samo dublji nego sto sam ocekivao

Uzeo na 1860 prodao na 1868, nisam mislio da ide više.

Nisam ostavljao, IBM i NFLX. I dalje ne vjerujem ovom odbijanju.

Pišem nerazumljivo.

Strah me rezultata, i kako će tržište reagirati. NFLX i IBM će jako utjecati na tržište.

Osim ako Kinezi ne izmisle neke nove mjere, ne vidim načina da se smiri situacija.
Dodatni problem mi je VIX koji ima puno prostora za skočiti ako gledamo dno kakvo je bilo ljetos.
Previše rizika za ostavljati preko noći pozicije.

slazem se, NFLX 0.07 dobit,dionica up 8% kratko, ali ni to ne pomaze, pada market afterhours, spx fut 1873

Do sada se niti jedan Head and shoulders nije realizirao.

New Report

Close