Dobra šansa za odbijanac.
Sad su futuresi +1%.
mislim da nece, neka bullsa da odrade taj odbijanac, bar do razina 1940, da mozemo zauzeti short pozicije
Ako danas okrenu u minus, onda ce stvarno biti "Drž gaće" !
🙂
[/quote]
otvorio malu short poziciju 1907, daytrade, short za midterm cu poceti otvarati na razinama 1930+ i kad vidim naftu blizu 32-33
otvorio malu short poziciju 1907, daytrade, short za midterm cu poceti otvarati na razinama 1930+ i kad vidim naftu blizu 32-33
vani na 1896
Dobro si ovo pogodio.
Sada slabost u nafti, a USDJPY ne može ostati iznad 118. Loše za indekse. Ako ovo ode sve u minus, kao što tigrus reče, tržište je u totalnoj komi.
hvala.
za sada earningsi daju malo zamaha bullsima i BAC I Morgan bolji od ocekivanog, jos uvijek mislim da je spx short term bullish, samo ne zelim nista riskirati. bolje propustiti par postotaka nego u ovim vremenima biti na bull strani. do spx-a 1940-1960 samo daytrade za mene
hvala.
za sada earningsi daju malo zamaha bullsima i BAC I Morgan bolji od ocekivanog, jos uvijek mislim da je spx short term bullish, samo ne zelim nista riskirati. bolje propustiti par postotaka nego u ovim vremenima biti na bull strani. do spx-a 1940-1960 samo daytrade za mene
Tek maloprije došao kući, tako da nisam ništa ni radio.
Ne sviđa mi se bakar, ne prati ovo, nafta naglo krenula padati. Povukla i indekse dolje.
Ovaj rast noćas je temeljen na nadi da će Kina ići u novu rundu poticaja tržištu, jer su rezultati grozni.
Banke dobre, navodno nisu previše izložene nafti.
NFLX i IBM su nakon zatvaranja danas. Čini mi se da će NFLX promašiti. Jedino, nisam detaljno pratio, jesu li spuštali analitičari očekivanja, tako da će i loši rezultati biti gledani kao da su premašili očekivanja?
ja ostao u xivu i uwti…obično ne radim to…tim više što imamo dugačak weekend…ali ovaj put ću riskirati…
Ja sam u afteru uzeo YANG i TZA na 62.2
XIV čak bi mogao biti dobar jer je kontra VIXa.
Ali sa naftom se ne bi igrao, to je zlo.
Doduše, jako je palo danas pa mozda se moze utopiti na odbijancu sa plusom….
[/quote]
izasao iz TZA na 62.1
mali minus…
jbg, kad se nisko ude moze se i izvuci van…
ali evo ode jos up
hvala.
Tek maloprije došao kući, tako da nisam ništa ni radio.
Ne sviđa mi se bakar, ne prati ovo, nafta naglo krenula padati. Povukla i indekse dolje.
Ovaj rast noćas je temeljen na nadi da će Kina ići u novu rundu poticaja tržištu, jer su rezultati grozni.
Banke dobre, navodno nisu previše izložene nafti.
NFLX i IBM su nakon zatvaranja danas. Čini mi se da će NFLX promašiti. Jedino, nisam detaljno pratio, jesu li spuštali analitičari očekivanja, tako da će i loši rezultati biti gledani kao da su premašili očekivanja?
[/quote]
za nflx su toliko spustili ocekivanja 0.02 dobiti po dionici, mislim da je prosli kvartal bio 0.07 ili tako nesto, ovo za prosli kvartal govorim po sjecanju, tako da se uopce ne bi iznenadio da dode report bolje od ocekivanog.
za nflx su toliko spustili ocekivanja 0.02 dobiti po dionici, mislim da je prosli kvartal bio 0.07 ili tako nesto, ovo za prosli kvartal govorim po sjecanju, tako da se uopce ne bi iznenadio da dode report bolje od ocekivanog.
Jedina fora na koju mogu nešto napraviti. Uf, još da izađe negativan, ajme veselja.
Jako loše za bullse, gledam futures. 1900 jako veliki problem na ES; 16000 na YM isto tako.
Small caps su već negativni, a VIX se ne da.
SPY plus 0.4% a VXX ne pada ništa. Upozoravajuće.
Čekam long ulaz na neki odbijanac, ali nisam siguran da ću ga dočekati. Nisam na vrijeme shortao.