bravo tigre,
da, trebalo bi biti napeto, opcije i bull brani dno
Ja mislim da nema vise obrane .
Trebamo se ukrcati u bear i sjediti.
Predlažem YANG
Predlažem YANG
[/quote]
generalno suglasan, short term nisam, kako mi je jucer sistem ukazao da je fake rally up , tako mi sad govori da je short term bottom bio danas na 1850, ajmo vidjeti kraj, bit cemo pametniji
Predlažem YANG
[/quote]
generalno suglasan, short term nisam, kako mi je jucer sistem ukazao da je fake rally up , tako mi sad govori da je short term bottom bio danas na 1850, ajmo vidjeti kraj, bit cemo pametniji
[/quote]
Ok, ja sam trenutno 100 % Cash.
Nema žurbe…. Moze se kupiti i u afteru.
ja ostao u xivu i uwti…obično ne radim to…tim više što imamo dugačak weekend…ali ovaj put ću riskirati…
ja ostao u xivu i uwti…obično ne radim to…tim više što imamo dugačak weekend…ali ovaj put ću riskirati…
Ja sam u afteru uzeo YANG i TZA na 62.2
XIV čak bi mogao biti dobar jer je kontra VIXa.
Ali sa naftom se ne bi igrao, to je zlo.
Doduše, jako je palo danas pa mozda se moze utopiti na odbijancu sa plusom….
bravo marci…nego kakav je logo volkswagena…nisam li rekao W(malo nečist…ali da je čist rsi bi bio na99) lol
dakle današnji dan zaslužuje pozornost…ovaj val je trebao završiti cca 2105-2110…ali tek drugi tjedan…idemo
dobro proanalizirati ovaj današnji S T A M P E D OOOOOOOOOOOOOOOOOOO
28.10.’15…rekapitulacija…slijedeći tjedan je s&p došao na famoznih 2116
dakle …jasno…od kada sam bearish
dakle…bearsi moji…je li ovo jučer…bilo teško(konačno…puče mi lajna iz daleke 2011
1074-2134=1060 poenčića bullsa…ja mislim da je bilo dosta partijanja)
dakle…koji retracem….slijedi…vidjet ćemo…
nisam htio iznositi činjenice recimo da je stari lider$tran…poodavno u bear marketu
naprosto…jer najvažniji…za mene s&p nije bio 2134-1867=12,5% nedovoljno
ajmo ljudi…konstruktivno i ozbiljno…razmotriti današnji rastur grizlija…thank God
preko 90% svjetskih indexa je u medvjeđim šapama…ali nas zanimaju samo Jenkiji…jasno
ko dan…oni su alfa i omega svega u svijetu
ovaj forum…polako ali sigurno privlači pozornost…samo tako…svima dobrodošlica
ugodan long weekend svima
ovo je došlo na 5-6 bodova do linije trenda ES-a. DAX je došao na 100-tinjak bodova do kritične obrane.
Ako se ne pronađu snažne podrške tržištu, mislim da ovo ide na nekih 1730-40 za ES i adekvatno tome i za ostalo. Tada i nafta ide prema 25 $/bbl. Sve su indicije da se radi o klasičnom EW 3, pa bi se to moglo odvaliti bez značajnijih zadržavanja.
Pratiti DAX, da li će probiti podršku na 9320, kao što je to jučer već napravio SPX, i zatvorio točno na liniji trenda 1880. Pad ispod tih razina, s potvrdom odbijanja na niže => 100 short. Odbijanje od tih razina na više => zabava za daytradere, a ostalima kraći odmor do formiranja novog trenda.
Moze biti odbijanac jer smo na DJI na liniji SMA200 na tjednom grafu.
Zadnji put smo se odbili od tog nivoa.
U utorak ujutro su izvještaji Kine za 4Q GDP sa očekivanjem od 6.9 rasta. Hm…. Navodno je realno cca 5%.
Opasnost je jedino transparentnost Kineza u objavi svojih rezultata. Moguće je friziranje radi smanjivanja panike.
Ja sam onako Li-la sa odbijenacem, ali sam vise bear zbog dnevnog grafa koji ne daje signal za Up.
drago mi je da se javljate…MMM(nadam se što ćešće to bolje)
znači utorak ujutro tigre…ok
vrlo kratko…ja sam kupac na 1850 ako bi se vratili
to je za sada bez ikakave analize brojaka…nisam još ni počeo
onako na prvu gore 2134-2116 etc.
dole 1867-185…ajde
ja sam dao misljenje u pet da je short term bottom in -1850 fut, dobio odmah signal nakon udaranja te razine, tu potvrdu u cet nisam imao i tada mi je sistem govorio da se radi o laznom rally-u i da imamo jos jedan leg down, zatvaranje mi u pet djelomicno potvrdilo, utorak ocekujem gap up i konacnu potvrdu, razine iznad 2000 po meni necemo gledati ove godine vise, u najboljem slucaju dajem bullsima prostora do 1960
nafta strong buy, channel, donja razina, odbijanje do vrha istog -33-34, propadanje do 25 kao konacno dno
nafta short term dno-spx mini rally- kina ce frizirati podatke, gdp ce biti u skladu s ocekivanja, realni GDP je vec neko vrijeme 3-4%