Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

i bogami bearsi imaju danas šansu 1867;oil se zadržala ;dajmo bearsi please danas
rasturite ih,zadnja šansa

danas rasturite tu hebenu lajnu ili odite spavati zimski san

http://www.zerohedge.com/news/2016-01-15/us-consumer-officially-hibernation-retail-sales-end-weakest-year-2009-control-group- [zerohedge.com]

http://www.zerohedge.com/news/2016-01-15/empire-fed-crashes-fastest-pace-lehman [zerohedge.com]

ovo stvarno nije trebao biti no brainer jucer, najavio sam da ce biti izrazito losi, opet propust da se odigra short, ne znam ekipa i dalje mi se cini da je vecini glava da treba kao u zadnjih 7 godina- buy the dips,
po meni, treba promijeniti glavu, nismo vise u bull marketu, traziti dno za countertrend bit ce tesko i riskantno kao shortati rally u bull marketu, veci potencijal zarade je na strani girzilija, brze se krecu i u kontroli su.

u ovom zaronu škicam xiv…i uwti…
prebrz mi je ovo pad…mislim da je neodrživ…
sreto svima…

imaju danas fore bullsi s opex-om, a chine GDP je u pon, ne vidim da ce to puno pomoci bullsima, tako da sigurno ovo im nije zadnja sansa, po meni totalna kontrola grizlija, najbolje se sinoc vidjelo.

@Mr. boli me briga za zaradu…ja samo želim…da danas ne bude swinga…i da stvarno rasture
lajnu…samo to…dajmo , a za oil…tigru da razmisli…o dwti

u ovom zaronu škicam xiv…i uwti…
prebrz mi je ovo pad…mislim da je neodrživ…
sreto svima…

ja sam shortao dwti na 370 , to je isto kao i buy uwti
uzeo sam i xiv na 18.5

…je tigre…početak nove stranice…previd…u brzini vidio samo dwti…
mislim…graf je u orbiti lol…

pratim te tigre…
+ 500 xiv@ 18.30

uzeo i UWTI 1600 @ 1.98

uzeo i UWTI 1600 @ 1.98

ja ti zatvaram short na 360 dwti

uzeo i UWTI 1600 @ 1.98

ja ti zatvaram short na 360 dwti
[/quote]

short dwti zatvoren +10 dolara profit po papiricu

ostajemo u xiv

New Report