Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

Naslovnica Forum Gospodarstvo i financije IT i ICT industrija Što smo danas tržili na stranim tržištima kapitala?

out 1897, nakon prespavane noci misljenja sam da sam jako lose odradido opcenito ovaj pad, dugo sam cekao pocetak pravog bear marketa i sada kada je on tu, ja filozofiram bezveze, kada sam na kraju xmas rally-a racunao na razinama spx fut- 2070 koji bi mi profit bio da spx fut padnu na razine 1890 , racunica je bila + 135% , spx fut su na tim razinama a meni je portfolio 54% u plusu, nisam odradio pad kako treba, propustio dosta swingova na dole, imao par pogodenih SL.

opcenito takoder sam misljenja da ne treba biti extremley bullish raspolozenja, ovo je bez ikakve dileme bear market, svaki rally iskoristite za prodaju, a ja vas molim bogovi spx-a da mi opet date razine od 1940 kao ovaj tjedan i obecajem da necu biti pohlepan i traziti bolji ulaz, nego cu slijedecu rundu na 1760 odraditi kako spada.

nafta i po mojim grafovima ide dole, cak na razine 25, vidim da ste vecina bearsih po tom pitanju i upravo to zakucanjave nafte će biti okidac koji ce povuci spx na razine 1750.

out 1897, nakon prespavane noci misljenja sam da sam jako lose odradido opcenito ovaj pad, dugo sam cekao pocetak pravog bear marketa i sada kada je on tu, ja filozofiram bezveze, kada sam na kraju xmas rally-a racunao na razinama spx fut- 2070 koji bi mi profit bio da spx fut padnu na razine 1890 , racunica je bila + 135% , spx fut su na tim razinama a meni je portfolio 54% u plusu, nisam odradio pad kako treba, propustio dosta swingova na dole, imao par pogodenih SL.

opcenito takoder sam misljenja da ne treba biti extremley bullish raspolozenja, ovo je bez ikakve dileme bear market, svaki rally iskoristite za prodaju, a ja vas molim bogovi spx-a da mi opet date razine od 1940 kao ovaj tjedan i obecajem da necu biti pohlepan i traziti bolji ulaz, nego cu slijedecu rundu na 1760 odraditi kako spada.

nafta i po mojim grafovima ide dole, cak na razine 25, vidim da ste vecina bearsih po tom pitanju i upravo to zakucanjave nafte će biti okidac koji ce povuci spx na razine 1750.

S&P.
Tu mi je sve podvojeno, više prema bear ipak. Prevelik pad u kratkom roku, velike zone potpore.
Nažalost, za bull case, puno je stvari ispod površine koje upućuju da će se pad nastaviti.
Prvo FED, koji je glavni pokretač.
Energetski sektor (XLE) koji ima veliki otpor na 58-60. Biotech sektor koji je, hm, jako loš zadnje vrijeme, i ne pokazuje da je došao do dna.
Nafta koju ništa ne može podignuti. Eventualno da Arapi i Iran zarate.
Kina, koja isto pada. Danas Kuroda kaže da Japan ne može ništa više napraviti, ostaje sve na FED-u.
Rezultati koji dolaze, ako FANG ekipa plus još par ne odradi čudo, tvojih 1750 je jako realno.
Najbitnije cijena. Bullsi nisu ništa trenutno u stanju napraviti. Čak i ovih 1900 predstavlja veliki problem na futuresima na obraniti. Ako ovako nastave, uskoro ćemo vidjeti na SP 1860 pa 1820.

P.S. Nitko ne gleda zlato i GDX, koji su zatučeni?

gleda se zlato ,ali jos vrluda .silver jos malo pa moj traget cca12 $

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

@Malloy…ove godine gledaj separatno…gold i gdx
ma koliko paradoksalno zvučalo
mogu ti objasniti detaljno na pm
nafta u mp3 lol

Nafta -5%…. Strašno….

E, a ja sjedim u TVIXu. lol
🙂

Ps. Mozda bi metali mogla biti dobra investicija.
Srebro, zlato…. Ne bas bakar.
Zakucani su.

Koji papirić preporucas za AG?

[/quote] bilo koji ,fali jos jedan udar ali je buy zona..14-12 cca

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Nafta -5%…. Strašno….

E, a ja sjedim u TVIXu. lol
🙂

Ps. Mozda bi metali mogla biti dobra investicija.
Srebro, zlato…. Ne bas bakar.
Zakucani su.

evo ja izasao iz tvixa na 10.2
nije lose +1,4 usd

stavio sam buy nalog na xiv na 18,7

nafta nece dealeko nize ,buy zona

[/quote]

SLW za daytrade, velika volatilnost, dobar volumen.

short dwti na 370
sad da vidimo…
hehe

29,30 i 1874 f uzmeš i nek idu u mp3

New Report

Close