oh kakva bitka se vodila full 1880 f s/l…oh yeah…moram se odmoriti…gotovo besana noć…
Ekipa, jos nije kasno za bull.
Ako je ovo zastavica, ona explodira u kratkom vremenu.
Ovo se isplati riskirati!
Ako probije 1920 (futures) isplati se riskirati.
No, misliš li preko noći to ostavljati? Nakon kraja INTC objavljuje rezultate, sutra more rezultata, OPEX dan, Kina preko noći (vjerojatno će rasti).
bravo decki, ja bezveze zbrljao , prerano short, preblizu SL, pa cu se suzdrzati od davanja misljenja vise danas :):), idem odmor malo, izgubio ostrinu, poz.
Ekipa, jos nije kasno za bull.
Ako je ovo zastavica, ona explodira u kratkom vremenu.
Ovo se isplati riskirati!
Ako probije 1920 (futures) isplati se riskirati.
No, misliš li preko noći to ostavljati? Nakon kraja INTC objavljuje rezultate, sutra more rezultata, OPEX dan, Kina preko noći (vjerojatno će rasti).
[/quote]
ma kakvi preko noci.
sta bude do kraja dana …
nadam se bull runu na kraju.
bravo decki, ja bezveze zbrljao , prerano short, preblizu SL, pa cu se suzdrzati od davanja misljenja vise danas :):), idem odmor malo, izgubio ostrinu, poz.
Što misliš o NATGAS, koliko prema dolje može pasti? Satni i dnevni su mu kriminalno loši.
kako je lijepo…gledati relaksiran lol…s&p još nije izašao iz mog pad.kanala…1226,6
jučer 1950…dajmo bulsi…samo još malo lol…c’mon guys…you can do it
kako je lijepo…gledati relaksiran lol…s&p još nije izašao iz mog pad.kanala…1226,6
jučer 1950…dajmo bulsi…samo još malo lol…c'mon guys…you can do it
evo i ja.
out xiv na 20.64
usao na 20.15
Što misliš o NATGAS, koliko prema dolje može pasti? Satni i dnevni su mu kriminalno loši.
[/quote]
1.9 prva razina, iako mislim da dno jos uvijek nismo vidjeli, s najavama o mild winter u ostatku 1 i storage na razini 3.5 tril imat ce natty velikih problema jos
vratio se
lol